WIK bekert verder

 

Nick, Joost, JW, Dennis en Tim, ongelooflijk blij met behalen volgende ronde.

Nick, Joost, JW, Dennis en Tim, ongelooflijk blij met behalen volgende ronde.

Afgelopen vrijdag trof het bekerteam van WIK een sterk team uit Huizen. De eerste partijen gingen gelijk op, daarna vielen bijna alle partijen in het voordeel van WIK. Met 11-3 werd de volgende ronde bereikt, waarin gestreden wordt om een plek bij de laatste 8. Teamcaptain Jan Willem Mur was apetrots op zijn jonge teamgenoten Nick van Dijk, Joost Zagt, Dennis van Rooijen en Tim van der Leeden.

 

Halve finale Middenmeerkampen
Op zaterdag werd in Hilversum de halve finales van de Middenmeerkampen gespeeld. Vier van de vijf spelers van WIK bereikten ook hier de finaleronde. Tim van der Leeden en Nick van Dijk eindigden op een eerste plaats in hun poule. Teun van Asselt en Sander van Doorn bereikten ook de finaleronde door bij de beste vier te eindigen. Bastiaan Waldram had tot op het laatste kans om ook de finaleronde te bereiken maar kwam uiteindelijk een punt te kort.

| 11 juni 2017

Zegekar WIK op weg naar volgende ronde

 

Coen, Teun (met procentenbeker voor zijn 90% derde klasse prestatie), Bastiaan, Sander en Esmee in zegekar.

Teun (met procentenbeker voor zijn 90% derde klasse prestatie), samen met Coen, Bastiaan, Sander en Esmee in zegekar.

 

WIK was met een vijftal jeugdspelers goed vertegenwoordigd bij de Middenmeerkampen. Teun van Asselt won dit seizoen de procentenbeker bij WIK stapt komende zaterdag samen met Sander van Doorn en Bastiaan Waldram in de auto om de halve finale in Hilversum te spelen. Dit trio zal vergezeld worden met topspelers Tim van der Leeden en Nick van Dijk die vanwege hun status een vrijstelling ontvingen voor de eerste ronde.
Het bekerteam van WIK is doorgedrongen tot de laatste 32. Hiervoor moesten Tim van der Leeden, Dennis van Rooijen, Justus Romijn en Jan Willem Mur diep gaan om het Puttense TVP met 8-10 op de knieën te krijgen.

| 5 juni 2017

Jacob en Teun van Asselt prolongeren titel Ouder KindToernooi

De groepsfoto na prijsuitreiking.

De groepsfoto na prijsuitreiking.

 

Op vrijdagavond 13 januari werd in de sporthal van Kockengen de vijfde editie van het Ouder Kindtoernooi gehouden. Naast familieleden van spelers van WIK, was ditmaal iedereen welkom om deel te nemen aan dit invitatietoernooi. Van de negen teams vielen vier duo’s in de prijzen. Jacob en Teun van Asselt stevenden onbedreigd af op hun tweede titel. In de finale versloegen zij Ad van Dam en Coen van Asselt. De derde prijs ging naar Ronald en Sander van Doorn. Ries van Zanten en Chiel de Hoop kregen de medailles voor de vierde plaats omgehangen door voorzitter Ronald Verleun. Belangstellenden voor tafeltennis zijn iedere vrijdagavond welkom in de sporthal van Kockengen. Jeugd start om 18.45 uur, senioren vanaf 20.15 uur.

| 15 januari 2017

Teun, Sander en Eline winnen goud bij CK junioren

Sander, Xavier, Teun, Wilger, Bastiaan, Fleur en Eline in de prijzen.

Rens, Sander, Xavier, Teun, Wilger, Bastiaan, Fleur en Eline in de prijzen.

 

Afgelopen vrijdag werden de clubkampioenschappen voor de jeugd van WIK georganiseerd. Teun van Asselt mag zich clubkampioen noemen in de sterkste klasse. Alleen Xavier Chaigneau had een goede kans om Teun van zijn troon af te stoten. Wilger Versteegh werd derde. In de B-poule ging Sander van Doorn met het goud er vandoor, gevolgd door Rens Griffioen en Bastiaan Waldram. Bij de meisjes vielen Eline Gentenaar (1e) en Fleur Hoogendoorn (2e) in de prijzen.
Op vrijdagavond 13 januari wordt in de sporthal van Kockengen een introductietoernooi gehouden. Naast familieleden van spelers van WIK, is iedereen welkom om deel te nemen aan dit gezelligheidsevenement. Het toernooi start om 19.15 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. Iedereen die om 19.00 uur aanwezig is, wordt ingedeeld naar sterkte en leeftijdscategorie. De organisatie hoopt veel oude en nieuwe gezichten te zien, die met elkaar genieten van een sportieve en ontspannen avond. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, waardoor deelname gratis is.

| 19 december 2016

Zomerstop bij WIK

V.l.n.r. Teun van Asselt, Wilger Versteegh, Eline Gentenaar, Kevin Mulder, Henry van der Leeden, Coen van Asselt, Rens Griffioen en Esmee Boekeloo.

V.l.n.r. Teun van Asselt, Sander van Doorn, Wilger Versteegh, Eline Gentenaar, Kevin Mulder, Henry van der Leeden, Coen van Asselt, Rens Griffioen en Esmee Boekeloo.

Hoofdtrainer Henry van der Leeden organiseerde als afsluiting van het seizoen een behendigheidstoernooi voor de jeugd. De onderdelen bestonden uit Belgisch tafeltennis, met links spelen en de reuzentafel. Wilger Versteegh werd overall winnaar, gevolgd door Eline Gentenaar. Sander van Doorn, Kevin Mulder, Esmee Boekeloo, Coen van Asselt, Teun van Asselt en Rens Griffioen maakten ook deel uit van de prijswinnaars. De zomerstop is begonnen en duurt tot en met de laatste week van de schoolvakantie.

| 26 juni 2016

WIK in winning mood

Op twee fronten is WIK nog actief en succesvol. In de bekercompetitie werd Gispen uit Culemborg ontvangen. Halverwege de wedstrijd nam WIK de leiding met 7-2, maar in het vervolg kwamen de bezoekers nog gevaarlijk dichtbij. De uiteindelijke 10-8 overwinning kwam tot stand door Tim van der Leeden (4), Joost Zagt (2), Mark Makkink (2) en twee gewonnen dubbelspelen.
Tijdens de middenmeerkampen bereikten de drie deelnemers uit Kockengen de volgende ronde. Nick van Dijk werd gedeeld eerste, Teun van Asselt speelde een negenkamp en eindigde als vierde en Sander van Doorn classificeerde zich door een derde plaats. Een dag eerder waren de jeugdige tafeltennissers van WIK nog te vinden op de bowlingbaan in Mijdrecht, waarbij Wilger Versteegh de eerste prijs in ontvangst nam.

| 26 juni 2016

Eline Gentenaar wint tienkamp bij D-Kadetten

Alle prijswinnaars met geheel rechts Eline Gentenaar van WIK!

Alle prijswinnaars met geheel rechts Eline Gentenaar van WIK!

De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert jaarlijks een aantal Minimeerkampen voor de jongste spelers. Traditiegetrouw wordt het laatste toernooi voor de zomerstop gehouden in Kockengen. Op tien tafels werd gestreden om de eerste of tweede prijs. In de leeftijdscategorie van 13,5 tot 16 jaar werd een tienkamp gespeeld.

Eline ontvangt eerste prijs van wedstrijdleider Wim Fasotte.

Eline ontvangt eerste prijs van wedstrijdleider Wim Fasotte.

De 13-jarige Eline Gentenaar uit Kockengen bleek na negen wedstrijden de sterkste van het gehele deelnemersveld en ontving de eerste prijs uit handen van de toernooidirecteur. Coen van Asselt en debutanten Esmee Boekeloo en Kevin Mulder gaven goed partij bij de kinderen geboren na 2002.

V.l.n.r. Coen van Asselt, Kevin Mulder en Esmee Boekeloo.

V.l.n.r. Coen van Asselt, Kevin Mulder en Esmee Boekeloo.

Inmiddels is de bekercompetitie voor de senioren drie speelweken onderweg. WIK heeft zich door een gelijkspel tegen Woerden als eerste verzekerd voor een plaats in de knock-out fase. Joost Zagt was de grote man bij WIK. Hij won drie partijen en samen met Tim van der Leeden het dubbelspel. Johannes Fitzer won twee partijen en samen met Jan Willem Mur het dubbelspel. Jan Willem en Tim voegden ieder nog een partij toe aan de 9-9 einduitslag.

| 16 mei 2016

De Wegwijzer wint 35ste editie Basisscholentoernooi WIK

 

De prijswinnaars van De Wegwijzer en 't Kockenest

Bijna alle prijswinnaars van De Wegwijzer en ‘t Kockenest!

Bijna twee generaties lang wordt het jaarlijkse basisscholentoernooi door tafeltennisvereniging WIK met passie georganiseerd. Organisator Ronald Verleun en zijn charmante assistente Vita Bon mochten 43 prijzen verdelen, waarvan de enorme wisselbeker opnieuw mee mocht naar De Wegwijzer.

 

Op foto: V.l.n.r. Ronald Verleun, Henry en Tim van der Leeden, Jacintha de Hoop, Ruud Kwakkenbos en Vita Bon.

Op foto: V.l.n.r. organisator Ronald Verleun, hoofdtrainer Henry en Kampioensklasse jeugdspeler Tim van der Leeden, eredivisiespeelster Jacintha de Hoop, Rabobankdirecteur Ruud Kwakkenbos en hostess Vita Bon.

In de voorronde werd per school gestreden voor een plaats in de finale. Daarna werden de deelnemers en publiek getrakteerd op een tafeltennisshow door meerdere topspelers. Eredivisiespeelster en tweevoudig Nederlands Studenten Kampioen Yacintha de Hoop maakte haar debuut in Kockengen. Samen met Tim van der Leeden en Nick van Dijk verzorgde zij een showtraining onder leiding van jeugdtrainer Henry van der Leeden. Het attractieve evenement werd mogelijk gemaakt door Gemeente Stichtse Vecht, Partytentverhuur Kockengen, Zaal Irene en de Rabobank. Tijdens de prijsuitreiking ontvingen alle deelnemers twee consumpties, aangeboden door Partytentverhuur Kockengen.

Prijswinnaars:

Groep 4: Judith Zaadstra(1e), Joost Fokker(2e), Jason Scholtens(3e).

Groep 4: Jason Schotens(3e), Judith Zaadstra(1e), Joost Fokker(2e). Op voorgrond: Lisanne Cazant en Vigo de Jong.

Groep 5: Rens Griffioen(1e), William van Oosterom(2e), Joas van Eck(3e).

Groep 5: Joas van Eck(3e), Rens Griffioen(1e), William van Oosterom(2e). Op voorgrond: Nathan vd Leeden, Jaap van Asselt en Dylan Pot.

 

Groep 6: Ramon van Eck(1e), Maaike van Rijn(2e), Matthijs van Eckeveld(3e).

Groep 6: Matthijs van Eckeveld(3e), Ramon van Eck(1e), Maaike van Rijn(2e). Op voorgrond: Thijs de Gooijer, Wouter Zaadstra en Jules Gels.

 

Groep 7: Coen van Asselt(1e), Koen Hoogendoorn(2e), Jorian van Eckeveld(3e).

Groep 7: Jorian van Eckeveld(3e), Coen van Asselt(1e), Koen Hoogendoorn(2e). Op voorgrond Boris Drogendijk en Corné van Zanten.

 Groep 8: Jens Boekel(1e), Thijs Boele(2e), Ivar de Lange(3e).


Groep 8: Ivar de Lange(3e), Jens Boekel(1e), Thijs Boele(2e). Op voorgrond Britta de Jong, Denny de Lange en Sven de Boer.

 

Meisjes middenbouw: Ilse Warner(1e), Jana Verbrugge(2e), Anne van Dam(3e).

Meisjes middenbouw: Anne van Dam(3e), Ilse Warner(1e), Jana Verbrugge(2e). Op voorgrond Ilona Gentenaar, Jaime Verleun en Mirthe Rodenburg.

 Meisjes bovenbouw: Chantal Fokker(1e), Merel van Eck (2e), Esmee Boekeloo.


Meisjes bovenbouw: Esmee Boekeloo(3e), Chantal Fokker(1e), Merel van Eck (2e). Op voorgrond Lindsay Kroon, Tirza van Dam en Julia van Engen.

 

Judith Zaadstra neemt de reusachtige wisselbeker in ontvangst uit handen van Vita Bon.

Judith Zaadstra neemt de reusachtige wisselbeker in ontvangst.

Zowel deelnemers als organisatie kijken terug op een zeer sportief en ontzettend leuk toernooi. Geïnteresseerden zijn iedere vrijdag vanaf 18.30 uur welkom in de sporthal van Kockengen. Liever op dinsdag trainen? Neem dan contact met WIK via wik@wiksite.nl

 

| 29 februari 2016

Nick van Dijk bereikt finale AK

Teun, Tim en Nick met zijn tweede prijs!

Teun, Tim en Nick met zijn tweede prijs!

Vorige week kwamen 5 jeugdspelers van WIK in actie tijdens de afdelingskampioenschappen tafeltennis in Hilversum. In verschillende sterkteklassen werden de titels verdeeld. Zowel Teun van Asselt, Sander van Doorn als Wilger Versteegh bereikten de laatste zestien. In de een na sterkste klasse wist Nick van Dijk tegen spelers van het hoogste landelijke niveau de finale te halen. Nick won hierbij een bewonderingswaardige 2e prijs en was hier zeer verguld mee. Op het allerhoogste niveau kwam Tim van de Leeden als winnaar van zijn poule knap tot in de halve finale. Een plek bij de laatste vier was ook eindstation. De jongens uit Kockengen keken terug op een geslaagd toernooi en hebben vertrouwen in de eerste competitiewedstrijd.

| 25 januari 2016

Van Asselt domineert Ouder-Kind-Toernooi

V.l.n.r. Ad van Dam, Ronald Verleun, Annelies de Hoop, Wilger Versteegh, Coen van Asselt, Jacob van Asselt, Teun van Asselt, Rénard Chaigneau, Xavier Chaigneau, Ronald van Doorn, Sander van Doorn, Jan Laurens van Eck, Ramon van Eck

V.l.n.r. Ad van Dam, Ronald Verleun, Annelies de Hoop, Wilger Versteegh, Coen van Asselt, Jacob van Asselt, Teun van Asselt, Rénard Chaigneau, Xavier Chaigneau, Ronald van Doorn, Sander van Doorn, Jan Lourens van Eck, Ramon van Eck

Afgelopen vrijdag werd voor de vierde keer werd het Ouder-Kindtoernooi gehouden. Het deelnemersveld bestond uit jeugdspelers van WIK met een ouder familielid. Drie teams eindigden met slechts één verliespartij op de eerste plaats, zodat organisator Ronald Verleun wat rekenwerk moest verrichten om de einduitslag te bepalen. De wisselbokaal ging naar vader Jacob en zijn zoon Teun van Asselt. De tweede prijs werd gewonnen door Coen van Asselt en oom Ad van Dam. De derde prijs ging naar vader Ronald en zoon Sander van Doorn.

| 18 januari 2016