WIK voortvarend van start in voorjaarscompetitie

Afgelopen week begon de voorjaarscompetitie. In de hoofdklasse verloor het eerste duoteam met 2-3 van ZTTV. Zowel Nick van Dijk als Johannes Fitzer versloegen ieder een tegenstander. In de derde klasse deden Justus Romijn en Ronald Verleun goede zaken door Oni uit IJsselstein met 3-2 te verslaan. Justus Romijn ziet deze overwinning als opmaat voor de titel. Het derde duoteam won met 4-1 van De Schans uit Montfoort. Joost Zagt won twee partijen en Wilger Versteegh zegevierde eenmaal. Eerder in de week speelde WIK 2 in Scherpenzeel. Ronald Verleun(2), Hans de Rijk(1) en Benny Funke(3) versloegen TVS met 3-7.

Het eerste jeugdteam speelde met 5-5 gelijk tegen Over ’t Net uit Amersfoort. Wilger Versteegh(2), Sander van Doorn(1) en Teun van Asselt(1) en het dubbelspel zorgde voor de winstpartijen aan de zijde van WIK. Het tweede jeugdteam verloor met 3-7 van VTV. Bastiaan Waldram(2) en Esmee Boekeloo waren succesvol.

Ronald Verleun en Liesbeth Smits hebben in het kader van Trainers voor de Klas de twee basisscholen uit Kockengen een tafeltennisclinic verzorgd. Kinderen die vaker willen tafeltennissen zijn iedere vrijdagavond na 18.45 uur welkom in de sporthal van Kockengen.

| 29 januari 2018

Opnieuw procentenbeker naar Teun; WIK 1 wint ook van de Kampioen

 

Teun, Wilger, Sander spelen in nieuw shirt en verslaan kampioen.

Teun van Asselt, Wilger Versteegh en Sander van Doorn spelen in nieuw tenue en verslaan kampioen TTVN.

Het eerste jeugdteam speelde in eigen huis tegen de onbetwiste koploper uit Nieuwegein en verzekerde zich van een keurige tweede plaats. Tijdens de eerste helft van de competitie wist WIK ternauwernood in het linkerrijtje te komen dat recht gaf op de play-offs. Daar aanbeland kwam WIK telkens als winnaar uit de bus. Zelfs tegen het ongeslagen TTVN werd met 6-4 gewonnen door het team van Sander van Doorn, Wilger Versteegh en Teun van Asselt. Teun won deze competitie 26 van de 27 partijen en dit was voldoende om met een winstpercentage van 96% bijgeschreven te worden op de procentenbeker van WIK.

| 10 december 2017

Duoteams WIK Kampioen

Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos feliciteert Frank Struijk en Nick van Dijk. Tim van Weerdenburg en Johannes Fitzer spelen op dat moment hun uitwedstrijd in Nieuwegein.

Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos feliciteert Frank Struijk en Nick van Dijk. Tim van Weerdenburg en Johannes Fitzer spelen op dat moment hun uitwedstrijd in Nieuwegein.

 

 

Het eerste en tweede duoteam van WIK heeft de najaarscompetitie afgesloten met een kampioensschap. WIK 1, bestaande uit Frank Struijk, Nick van Dijk, Johannes Fitzer en Tim van Weerdenburg, was een week geleden al zeker van promotie naar de Hoofdklasse. Rabobankdirecteur Ruud Kwakkenbos feliciteerde het team en reikte aan trotse voorzitter Ronald Verleun de opbrengst uit afkomstig van de Hypotheekactie nieuwbouw 4e kwadrant in Kockengen. De opbrengst zal WIK besteden om een aantal teams in het nieuw te steken.

Het tweede kampioenschap van WIK was voor het tweede duoteam, bestaande uit Justus Romijn, Juran Hilhorst en Ronald Verleun, die slechts een partij tijdens de competitie verloor. Samen met TVS eindigden beide teams bovenaan, maar door het onderlinge resultaat was voor WIK iets gunstiger, waardoor het seizoen uiteindelijk succesvol afgesloten werd.

Komende zaterdag resteert alleen voor de jeugd nog een laatste thuiswedstrijd.

| 4 december 2017

Klinkende overwinningen voor jeugdteams

V.l.n.r.

V.l.n.r. Sander van Doorn, Teun van Asselt, Wilger Versteegh van WIK 1. Bastiaan Waldram, Coen van Asselt en Esmee Boekeloo van WIK 2.

Met het einde van het najaarsseizoen in zicht behaalden beide jeugdteams van WIK een klinkende 8-2 overwinning in eigen huis. Het eerste team legde het hooggeplaatste Hilversum over de knie. Teun van Asselt en Wilger Versteegh bleven ieder ongeslagen en wonnen samen het dubbelspel. Doordat Sander van Doorn opnieuw zijn puntje meepikte werd er met 8-2 gewonnen en bezet WIK momenteel de tweede plaats.

Het tweede jeugdteam was een maatje te groot voor hekkensluiter Rega uit Nijkerk. Na het gewonnen dubbelspel van Coen van Asselt en Bastiaan Waldram won Rega uiteindelijk twee partijen. De overige wedstrijden werden door Coen (3), Bastiaan (2) en Esmee Boekeloo (2) in winst omgezet. Met nog twee speelronden te gaan bezet WIK de derde plaats in hun poule.

| 27 november 2017

WIK bij de les in Houten

De twee trioteams van WIK boekten ieder een 7-3 overwinning in Houten. Bij WIK 1 bleef Dennis Goedegebuure ongeslagen, Tim van Weerdenburg won twee partijen en invaller Ronald Verleun speelde al zijn partijen in vijf games, maar verzilverde alleen zijn laatste partij. Op een tafel verder won Ronald Verleun wel al zijn drie enkelspelen en samen met Ben Funke het dubbelspel. Ben bleef eveneens ongeslagen.

Het eerste duoteam, bestaande uit Frank Struijk en Johannes Fitzer, won met 3-2 van Gispen uit Culemborg. Het tweede duoteam behaalde een 4-1 overwinning op TTVN uit Nieuwegein. Juran Hilhorst bleef ongeslagen en zag dat Justus Romijn een zege behaalde. Het derde duoteam van WIK noteerde een 2-3 verlies. Zowel Joost Zagt als Wilger Versteegh wonnen ieder een partij.

Bij de jeugd won het eerste team met 7-3 van Shot uit Soest. Teun van Asselt eiste opnieuw de hoofdrol voor zich op en zag zich gesteund door Wilger Versteegh (2) en Sander van Doorn (1) en het gewonnen dubbelspel.

WIK 2 startte tegen TTVN sterk met twee overwinningen van Esmee Boekeloo en Coen van Asselt. Bastiaan Waldram stelde het 5-5 gelijke spel veilig.

| 6 november 2017

Duoteams WIK handhaven koppositie

V.l.n.r. Sander, Wilger, Coen, Teun, Bastiaan en Esmee.

V.l.n.r. Sander, Wilger, Coen, Teun, Bastiaan en Esmee.

 

Zowel het eerste als tweede jeugdteam kwamen in Kockengen in actie. Het eerste team, bestaande uit de ongeslagen Teun van Asselt, Wilger Versteegh en Sander van Doorn, speelde gelijk tegen Bijmaat uit Huizen. Het tweede team, bestaande uit Coen van Asselt, Bastiaan Waldram en Esmee Boekeloo, behaalde tegen Almere United eveneens een 5-5 gelijkspel.

Bij de senioren behielden alle duoteams de leidende positie in hun poule. Nick van Dijk en Frank Struijk wonnen namens WIK 1 met 4-1 van SVE. Op een andere tafel in Utecht waren Justus Romijn en Ronald Verleun met dezelfde cijfers hun opponent de baas. Het derde duoteam van WIK speelde in Hagestein. Joost Zagt en Dennis van Rooijen wonnen ieder een partij en samen het dubbelspel, waardoor ook deze wedstrijd gewonnen werd.

| 6 november 2017

Senioren WIK op ramkoers

Ben, Jeroen en Ronald zijn content met 1-9 zege op ZTTV.

Ben, Jeroen en Ronald zijn content met 1-9 zege op ZTTV.

Alle teams van WIK kwamen afgelopen weekend tot een overwinning. Nick van Dijk en Tim van Weerdenburg waren samen verantwoordelijk voor de 3-2 zege tegen VTV uit Nieuwegein en behield de leidende positie in de eerste klasse. Het derde duoteam pakte de koppositie door concurrent ATC uit Almere met 3-2 te verslaan. Joost Zagt won twee partijen en Wilger Versteegh won zijn allereerste partij bij de senioren.

Bij de reguliere competitie won WIK 1 met 4-6 van TTVN. Johannes Fitzer bleef ongeslagen. De grootste verrassing van de dag was Juran Hilhorst, die als invaller twee partijen verzilverde. Het dubbelspel van Johannes Fitzer en Wim Honkoop leverde het zesde punt op.

WIK 2 ging met Ronald Verleun, Jeroen Vermeulen en Ben Funke naar Zeist om uiteindelijk met een 1-9 overwinning huiswaarts te keren. Het team klom door dit resultaat drie plaatsen in de poule.

| 15 oktober 2017

WIK sterk in Nijkerk

 

 

dsafs

Coen van Asselt, Bastiaan Waldram en Esmee Boekeloo. Op achtergrond coach Hans de Rijk.

Van de zes teams die dit weekend in actie kwamen beleefden vier teams van WIK een makkelijke wedstrijd. Het eerste duoteam verloor met 3-2 van Maarssen. Frank Struijk en Johannes Fitzer wonnen ieder een partij en lieten twee kansen op de overwinning liggen. WIK blijft ondanks dit resultaat wel koploper in de eerste klasse. Het tweede duoteam won met 4-1 van SVO uit De Meern. Ronald Verleun bleef opnieuw ongeslagen en zag dat Justus Romijn ook succesvol was. In Nijkerk zegevierde het derde duoteam met een 1-4 overwinning op  Rega. Dennis van Rooijen won zijn enkelspelen en ook het dubbelspel met Joost Zagt. Joost verloor alleen zijn openingspartij.

WIK 1 won met 8-2 van Woerden. Jan Willem Mur (3), Dennis Goedegebuure (2) en Wim Honkoop (1) waren een maatje te groot voor hun sympathieke streekgenoten.

Het tweede jeugdteam reisde zaterdag af naar Nijkerk. Coen van Asselt (3), Bastiaan Waldram (2) en Esmee Boekeloo (2) behaalden een overtuigende 3-7 zege op Rega.

| 8 oktober 2017

WIK springt ruim Over ‘t Net

Het eerste jeugdteam van WIK heeft door een 7-3 overwinning tegen Over ‘t Net uit Amersfoort een goede stap gezet in hun poule. Teun van Asselt bleef ongeslagen en zag dat Wilger Versteegh twee partijen won. Sander van Doorn speelde al zijn partijen in vijf games en wist hier een partij knap van te winnen. Ook won Sander het dubbelspel samen met Teun.

Junioren 2 trof een sterk team van VTV uit Nieuwegein. Coen van Asselt liet zich niet imponeren en won twee partijen. Esmee Boekeloo voegde nog een punt toe aan de 3-7 einduitslag.

| 8 oktober 2017

WIK zonder morsen langs SVE

Zowel het eerste als tweede duoteam van WIK won met 5-0 van SVE. Bij WIK 1 stonden Nick van Dijk en Frank Struijk in de basis. Bij het tweede team waren Ronald Verleun en Juran Hilhorst verantwoordelijk dat hun tegenstanders uit Utrecht zonder punten huiswaarts keerden. Het kersverse derde duoteam won met 3-2 van HTV uit Hagestein. Debutant Dennis van Rooijen won zijn eerste partij bij de senioren en Joost Zagt won tweemaal.

Het eerste jeugdteam reisde af naar Almere en noteerde een 5-5 gelijkspel. Teun van Asselt bleek zowel op papier als in de praktijk de sterkste en bleef ongeslagen. Wilger Versteegh won een partij en samen met Teun het dubbelspel.

Het tweede jeugdteam verloor met 6-4 van Nieuwegein. Coen van Asselt en Bastiaan Waldram wonnen ieder twee partijen.

| 8 oktober 2017