De Wegwijzer regeert op scholentoernooi WIK

De 36ste editie van het WIK Basisscholentoernooi is gewonnen door De Wegwijzer uit Kockengen. ’t Kockenest eindigde op de tweede plaats. Alle finalisten ontvingen een medaille, maar de drie sterkste uit iedere groep mochten op het podium hun prijs in ontvangst nemen.

Prijswinnaars

Groep 4: Dinand van Eckeveld (1e), Ryan Pot (2e), Jason Immink (3e).
Groep 5: Dylan Pot (1e), Dennis van Oudenallen (2e), Joah Pot (3e).
Groep 6: Rens Griffioen (1e), Joas van Eck (2e), William van Oosterom (3e).
Groep 7: Mees Winnubst (1e), Matthijs van Eckeveld (2e), Jules Gels (3e).
Groep 8: Coen van Asselt (1e), Bastiaan Waldram (2e), Koen Hoogendoorn (3e).
Meisjes middenbouw: Ilse Warner (1e), Mirthe Rodenburg (2e), Jaime Verleun (3e).
Meisjes bovenbouw: Esmee Boekeloo (1e), Chantal Fokker (2e), Jana Verbrugge (3e).

Tijdens het toernooi werd de tafeltennisdemonstratie door Dicky de Jong, Mick de Vette en Tim van der Leeden gegeven. Na het vertonen van hun balkunsten nodigden zij alle deelnemers uit om een lastige bal terug te slaan op tafel.
Toernooiorganisator Ronald Verleun bedankte de deelnemers, gemeente Stichtse Vecht, de Rabobank en Bakkerij De Rooster voor het succesvol mogelijk maken van dit evenement.
Op vrijdag 18.45 uur en dinsdag kan getraind worden bij WIK.

Groep 4

Groep 4

Lees verder »

| 6 maart 2017

WIK Basisscholentoernooi op vrijdag 3 maart! Doe je mee?

Op vrijdag 3 maart a.s. (voorjaarsvakantie) organiseert WIK uit Kockengen voor de 36e keer het TafeltennisBasisscholentoernooi. Alle leerlingen van groep 4, 5, 6, 7 en 8 mogen meedoen.

Doe je mee? Geef je dan op via wik@wiksite.nl door je naam, school en groep door te geven!

Neem je gymspullen mee. Probeer zelf voor een tafeltennisbatje te zorgen! WIK heeft zelf ook batjes, maar een eigen batje speelt net even iets lekkerder. Tegen wie je speelt en de spelregels hoor je in de zaal.

Waar en hoe laat moet je aanwezig zijn?
We spelen in Sporthal Kockengen aan de Sportweg in Kockengen.
Om 10.30 uur moet je aanwezig zijn! Daarna begint de uitleg, de indeling en de voorronde.
Aan het einde van de voorronde hoor je of je door bent naar de finale!

Direct na de voorronde (om 13.30 uur) geven enkele topspelers een tafeltennisdemonstratie voor alle deelnemers en publiek!

De finale begint om 14.15 uur en eindigt met prijsuitreiking om 16.00 uur.

Er zijn 43 prijzen te verdelen. De sterkste school ontvangt de wisselbeker en alle spelers in de finaleronde winnen een prijs. Voor de meisjes zijn 12 plaatsen in de finaleronde gereserveerd.

Je speelt zoveel mogelijk tegen leeftijdgenoten. Zorg dat je op tijd aanwezig bent (liever iets vroeger, dan kun je nog even oefenen) en vraag of je familie en vriendjes komen kijken.

Graag tot vrijdag 3 maart! Het gaat in de eerste plaats om het meedoen. En zorg dat je op tijd in de zaal bent, zodat je de indeling niet mist!

| 21 februari 2017

De Wegwijzer wint 35ste editie Basisscholentoernooi WIK

 

De prijswinnaars van De Wegwijzer en 't Kockenest

Bijna alle prijswinnaars van De Wegwijzer en ‘t Kockenest!

Bijna twee generaties lang wordt het jaarlijkse basisscholentoernooi door tafeltennisvereniging WIK met passie georganiseerd. Organisator Ronald Verleun en zijn charmante assistente Vita Bon mochten 43 prijzen verdelen, waarvan de enorme wisselbeker opnieuw mee mocht naar De Wegwijzer.

 

Op foto: V.l.n.r. Ronald Verleun, Henry en Tim van der Leeden, Jacintha de Hoop, Ruud Kwakkenbos en Vita Bon.

Op foto: V.l.n.r. organisator Ronald Verleun, hoofdtrainer Henry en Kampioensklasse jeugdspeler Tim van der Leeden, eredivisiespeelster Jacintha de Hoop, Rabobankdirecteur Ruud Kwakkenbos en hostess Vita Bon.

In de voorronde werd per school gestreden voor een plaats in de finale. Daarna werden de deelnemers en publiek getrakteerd op een tafeltennisshow door meerdere topspelers. Eredivisiespeelster en tweevoudig Nederlands Studenten Kampioen Yacintha de Hoop maakte haar debuut in Kockengen. Samen met Tim van der Leeden en Nick van Dijk verzorgde zij een showtraining onder leiding van jeugdtrainer Henry van der Leeden. Het attractieve evenement werd mogelijk gemaakt door Gemeente Stichtse Vecht, Partytentverhuur Kockengen, Zaal Irene en de Rabobank. Tijdens de prijsuitreiking ontvingen alle deelnemers twee consumpties, aangeboden door Partytentverhuur Kockengen.

Prijswinnaars:

Groep 4: Judith Zaadstra(1e), Joost Fokker(2e), Jason Scholtens(3e).

Groep 4: Jason Schotens(3e), Judith Zaadstra(1e), Joost Fokker(2e). Op voorgrond: Lisanne Cazant en Vigo de Jong.

Groep 5: Rens Griffioen(1e), William van Oosterom(2e), Joas van Eck(3e).

Groep 5: Joas van Eck(3e), Rens Griffioen(1e), William van Oosterom(2e). Op voorgrond: Nathan vd Leeden, Jaap van Asselt en Dylan Pot.

 

Groep 6: Ramon van Eck(1e), Maaike van Rijn(2e), Matthijs van Eckeveld(3e).

Groep 6: Matthijs van Eckeveld(3e), Ramon van Eck(1e), Maaike van Rijn(2e). Op voorgrond: Thijs de Gooijer, Wouter Zaadstra en Jules Gels.

 

Groep 7: Coen van Asselt(1e), Koen Hoogendoorn(2e), Jorian van Eckeveld(3e).

Groep 7: Jorian van Eckeveld(3e), Coen van Asselt(1e), Koen Hoogendoorn(2e). Op voorgrond Boris Drogendijk en Corné van Zanten.

 Groep 8: Jens Boekel(1e), Thijs Boele(2e), Ivar de Lange(3e).


Groep 8: Ivar de Lange(3e), Jens Boekel(1e), Thijs Boele(2e). Op voorgrond Britta de Jong, Denny de Lange en Sven de Boer.

 

Meisjes middenbouw: Ilse Warner(1e), Jana Verbrugge(2e), Anne van Dam(3e).

Meisjes middenbouw: Anne van Dam(3e), Ilse Warner(1e), Jana Verbrugge(2e). Op voorgrond Ilona Gentenaar, Jaime Verleun en Mirthe Rodenburg.

 Meisjes bovenbouw: Chantal Fokker(1e), Merel van Eck (2e), Esmee Boekeloo.


Meisjes bovenbouw: Esmee Boekeloo(3e), Chantal Fokker(1e), Merel van Eck (2e). Op voorgrond Lindsay Kroon, Tirza van Dam en Julia van Engen.

 

Judith Zaadstra neemt de reusachtige wisselbeker in ontvangst uit handen van Vita Bon.

Judith Zaadstra neemt de reusachtige wisselbeker in ontvangst.

Zowel deelnemers als organisatie kijken terug op een zeer sportief en ontzettend leuk toernooi. Geïnteresseerden zijn iedere vrijdag vanaf 18.30 uur welkom in de sporthal van Kockengen. Liever op dinsdag trainen? Neem dan contact met WIK via wik@wiksite.nl

 

| 29 februari 2016

Geef je nu nog op voor het Basisscholentoernooi WIK op vrijdag 26 februari a.s.

Archieffoto van tafeltennisshow met Arnoud Meijer en Sanne de Hoop als attractie tijdens scholentoernooi 2015

Archieffoto van tafeltennisshow met Arnoud Meijer en Sanne de Hoop als attractie tijdens scholentoernooi 2015

 
Vrijdag 26 februari a.s. zal voor de 35ste achtereenvolgende keer het basisscholentoernooi tafeltennis in de sporthal van Kockengen gehouden worden. Vanaf 10.30 uur gaan de deuren open voor de voorronde. In de pauze staat opnieuw een tafeltennisdemonstratie gepland tussen 13.30 uur en 14.15 uur, waarna aansluitend de finaleronde en prijsuitreiking plaatsvinden. Iedereen is welkom om dit evenement in de voorjaarsvakantie mee te beleven.

Heb je je nog niet opgegeven en je zit in groep 4, 5, 6, 7 of 8 van de basisschool stuur dan z.s.m. een bericht dat je mee wilt doen naar wik@wiksite.nl. Van Ronald Verleun ontvang je dan een bevestiging dat je wordt ingedeeld!

| 22 februari 2016

WIK verzorgt clinic

Op foto: Groep 5/6 van De Wegwijzer met meester Kees Matze en trainer Jeroen Vermeulen. Foto: Ronald Verleun

Op foto: Groep 5/6 van De Wegwijzer met meester Kees Matze en trainer Jeroen Vermeulen. Foto: Ronald Verleun

In het kader van Trainers voor de Klas werd een 140-tal kinderen van De Wegwijzer, verdeeld over 5 groepen, de beginselen van tafeltennis bijgebracht. Morgenmiddag is het de beurt aan ’t Kockenest om alvast wat te oefenen voor het aanstaande basisscholentoernooi op 26 februari, dat voor de 35ste keer georganiseerd wordt door tafeltennisvereniging WIK.

| 8 februari 2016

Prijzenslag bij basisscholentoernooi WIK

De Wegwijzer met wisselbeker

De Wegwijzer wint opnieuw wisselbeker

De 34-ste editie van het WIK Basisscholentoernooi werd ervaren als een sfeervol sportief evenement in de voorjaarsvakantie. Organisator Ronald Verleun mocht 43 prijzen uitreiken, waarvan de reusachtige wisselbeker opnieuw prooi werd voor De Wegwijzer.

In de voorronde werd per school gestreden voor een plaats in de finale. Daarna werden de deelnemers en publiek getrakteerd op een tafeltennisshow door een drietal topspelers. Kaylee Kroon begeleidde de spelers netjes naar het centre court. Tim van der Leeden uit Kockengen behoort tot de sterkste 12 jeugdspelers van Nederland. Arnoud Meijer is de beste verdediger van Nederland. Eredivisiespeelster Sanne de Hoop maakte het trio compleet. Tijdens de show werd ingegaan op de ontwikkeling van de tafeltennissport en allerlei bewonderenswaardige tafeltenniskunsten getoond. De show werd gesponsord door Eetcafé De Voorstraat, Bakkerij De Rooster, Partytentverhuur Kockengen, Meetinglodge, partyservice Van der Leeden/Zaal Irene, administratiekantoor De Hoop en de Rabobank.

Trainingen voor beginners: Iedere dinsdagmiddag vanaf 14.30 uur in Sporthal Kockengen. Zorg dat je voor 14.45 uur in de zaal bent!!! De training duurt tot 17.00 uur.

Lees verder »

| 1 maart 2015

WIK blij met verlengd contract Rabobank

Ronald Verleun en Ruud Kwakkenbos verlengen sponsorcontract tussen Rabobank en WIK.

Ronald Verleun en Ruud Kwakkenbos verlengen sponsorcontract tussen Rabobank en WIK.

Voorzitter Ronald Verleun heeft met Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos overeenstemming bereikt over een verlenging van het sponsorcontract. Het eerste contract werd in 1992 afgesloten, waarna de jeugdopleiding bij WIK enorm is verbeterd. De vereniging uit Kockengen bloeit nog steeds en steekt veel energie in de jeugd. Tim van der Leeden acteert op het hoogste niveau van Nederland en speelde dit weekend in Assen. In de halve finaleronde kwam Tim als winnaar van tafel en plaatste zich voor de finale van de Nationale Jeugdmeerkampen in Panningen.

Groep 5 van De Wegwijzer was de laatste groep die getrakteerd werd op een clinic van Arthur Boerman en Ronald Verleun

Groep 5 van De Wegwijzer was de laatste groep die getrakteerd werd op een clinic van Arthur Boerman en Ronald Verleun

Basisscholentoernooi

Op vrijdag 27 februari organiseert WIK het jaarlijkse basisscholentoernooi. Ter voorbereiding hierop heeft WIK in de afgelopen drie weken met steun van Sportservice Midden-Nederland alle gymlessen van de drie basisscholen bezocht om een tafeltennisclinic te verzorgen.

| 9 februari 2015

Dinsdagmiddag: naschoolse training voor beginners!!!

Vanaf dinsdag 3 februari van 15.45 tot 16.50 uur start een extra trainingsgroep voor beginners onder leiding van een echte tafeltennistrainer. Je kunt vrijblijvend een aantal dinsdagen meedoen om te kijken of tafeltennis iets voor jou is. Kom iets eerder zodat we om 15.45 uur echt kunnen beginnen!

| 29 januari 2015

De Wegwijzer prolongeert titel Tafeltennisdemonstratie tijdens basisscholentoernooi WIK

Op foto v.l.n.r. Ronald Verleun, Ruud Kwakkenbos, Manuela de Hoop, Danique Mulder, Martijn de Vries, Boris de Vries, Vita Bon, Harry van Dijk en Henry van der Leeden.

Op foto v.l.n.r. organisator Ronald Verleun (WIK), Ruud Kwakkenbos (Rabobank), Manuela de Hoop (winkel De Hoop), Danique Mulder (miss Maarssen), Martijn de Vries (Nederlands Kampioen), Boris de Vries (ere divisiespeler), Vita Bon (miss Kockengen), Harry van Dijk (partytentverhuur Kockengen) en Henry van der Leeden (partyservice Van der Leeden). Niet op foto: Jos v.d. Bosch (Bakkerij De Rooster) en Niels Woltman (Meetinglodge Kockengen).

De achttiende editie van het WIK basisscholentoernooi kenmerkte zich als een groot tafeltennisevenement, waarbij sportiviteit en amusement elkaar steeds afwisselden.

In een voorronde waaraan honderd basisschoolkinderen uit Breukelen, Nieuwer ter Aa en Kockengen meededen, werd gestreden om een plaats in de finale. Tussen de voorronde en de finale werd een interactieve tafeltennisdemonstratie van de Boris en Martijn de Vries voorgeschoteld. Beide spelers zijn woonachtig in Zwolle en behoren tot de absolute top van Nederland. De profs lieten zien waarom tafeltennis de snelste balsport ter wereld is en betrokken hierbij ook de kinderen uit het publiek. De demonstratie werd financieel mogelijk gemaakt door Partyservice Van der Leeden, Winkel De Hoop, Meetinglodge, Bakkerij De Rooster, Partytentverhuur Kockengen en de Rabobank. Lees verder »

| 24 februari 2014

Extra training voor basisscholenjeugd op vrijdagmiddag!

Op 21 februari staat het WIK Basisscholentoernooi op het programma. Als voorbereiding hebben we Jesse en Ronald een drietal scholen laten bezoeken om daar een gymles te verzorgen.

Tijdens de tafeltennisclinics is aangegeven dat iedereen de komende vrijdagmiddagen (tot en met 14/2) één of meerdere trainingen mogen volgen.

Wil je iedere week een beetje beter worden en de sfeer bij WIK proeven? Kom dan vrijdag om 15.45 uur naar de Sporthal. De training duurt tot 17.15 uur!

Graag tot vrijdag!

Van Doornschool groep 8 van meester Mikel.

Lees verder »

| 30 januari 2014