Rabobank spekt de clubkas

Voorzitter Ronald Verleun ontvangt de cheque en vier potten spekkies uit handen  van Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos.

Voorzitter Ronald Verleun ontvangt de cheque en vier potten spekkies uit handen van Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos.

Voor elke Rabo hypotheek voor het 4e kwadrant in Kockengen maakt Rabobank een mooi bedrag over naar een club die de klant gekozen heeft.

Namens WIK danken wij de Rabo hypotheek afnemers die voor WIK gekozen hebben. We zijn heel benieuwd wie dit zijn!

| 29 december 2017

WIK gelukkig met duurzame relatie en support Rabobank

Ruud Kwakkenbos en Ronald Verleun bekrachtigen nieuw sponsorcontract 2017 tussen Rabobank en WIK

Ruud Kwakkenbos en Ronald Verleun bekrachtigen nieuw sponsorcontract 2017 tussen Rabobank en WIK

| 10 maart 2017

Welkom In Kockengen! Nieuw huis en hypotheek? WIK helpt gratis bij verhuizen!

WIK helpt je gratis met verhuizen

Sluit een Rabobankhypotheek en spek onze clubkas! En wij helpen u gratis met verhuizen.

Ook wij kunnen een extra steuntje in de rug goed gebruiken. U kunt hierbij helpen want de Rabobank Rijn en Veenstromen geeft per afgesloten hypotheekofferte een bedrag van 250 euro aan één vereniging naar uw keuze.

Lees verder »

| 8 maart 2017

Kom kennismaken met de snelste balsport ter wereld!

 

WIK start met Minions proeflessen (8 weken lang voor € 15,-)

In Kockengen sporten kinderen al op jonge leeftijd. Sommigen hebben hun sport al gevonden en anderen zoeken nog een leuke sport(vereniging). Ook WIK wil hier een invulling aan geven om basisschoolkinderen kennis te laten maken met Tafeltennis!

WIK is (sinds 1961) altijd een actieve vereniging met relatief veel jeugdspelers, die dankzij tafeltennis ook goed zijn in andere sporten. De sfeer is persoonlijk, informeel en vooral gezellig. WIK combineert sfeer en plezier graag met tafeltennis op een goed niveau. Bijna heel Kockengen kan inmiddels een aardig balletje slaan. En als je het eenmaal kunt, dan heb je hier je hele leven plezier van. Zie het als een soort algemene ontWIKkeling wat erbij hoort als je in Kockengen woont.

Wat houden de proeflessen in?

Vanaf dinsdag 12 januari 2016 starten we met de proeflessen. Zaal is open vanaf 15.25 uur en we starten vanaf 15.45 uur (tot uiterlijk 16.45 uur). Denk aan je gymspullen en als je al een batje hebt, neem die dan mee. WIK heeft ook reservebatjes beschikbaar.
Opgeven kan door een berichtje (met naam, groep, school) te sturen een naar wik@wiksite.nl of via het contactformulier op deze website.

Vanaf groep 3 kun je al prima meedoen. Eind februari kun je zien of de trainingen hebben geholpen tijdens het jaarlijkse basisscholentoernooi (groep 3 t/m 8). Daarnaast ontvangen alle deelnemers een tafeltennisdiploma. Word één van de Minions @ WIK!

Word één van de Minions @ WIK!

Extra informatie voor geïnteresseerden

Tafeltennis is goed voor je fijne motoriek, concentratie en mentaliteit. Daarnaast is het een betaalbare sport welke je ook naast een andere sport kunt combineren.

Jeugd

Op de trainingsdagen speel je met leeftijdsgenoten onder begeleiding van 1 à 2 gediplomeerde trainers. Zij leren je op een plezierige manier alle tafeltennisslagen. Zo word je stap voor stap een stukje beter. Als je goed genoeg bent, kun je als je wilt ook competitie spelen. Houd als ouder rekening dat je ongeveer twee of drie keer per half jaar zal moeten rijden.

Interesse?

Kom langs op dinsdagmiddag (vanaf 15.30 uur) en/of op vrijdagavond (vanaf 18.30 uur) in de sporthal van Kockengen! De trainers en spelers verwelkomen je graag. Als je gymschoenen bij je hebt, dan kun je direct kennismaken met alles wat WIK te bieden heeft!

Senioren

WIK telt 4 seniorenteams die competitie spelen. Daarnaast is er op vrijdagavond na 20.00 uur altijd wel ruimte om vrij te spelen of training te krijgen. We hopen dat je het spelletje leuk vindt en dat je snel progressie maakt. Het is mogelijk om extra competitieteams (bestaande uit 2 of 3 personen) te maken, maar dit is afhankelijk van het aanbod en de sterkte van de spelers. Hoop je/jullie te zien op vrijdagavond!

Voor meer informatie bel Ronald, 0346 21 5650 of mail naar wik@wiksite.nl!

| 21 december 2015

We zijn weer begonnen!

Beste WIKKERS en belangstellenden,

Voordat er iemand plotseling voor een dichte sporthaldeur staat, geef ik hierbij de data en tijden waar we (leden en niet-leden) kunnen spelen:

JEUGDTRAINING (ook senioren en niet-leden zijn welkom)

Dinsdag (t/m 20-10) vanaf 19.00 uur (zaal kwartier eerder open)

Donderdag (t/m 22-10) vanaf 19.00 uur (zaal kwartier eerder open)

Vanaf vrijdag 30 oktober traint de jeugd weer op de vertrouwde vrijdag vanaf 18.45 (i.p.v. donderdag). Als ESDO weer naar het veld gaat, medio maart 2016, dan keren we weer terug op de donderdag.

JEUGDCOMPETITIE

Competitiezaterdagen (vanaf 12.00 uur) thuis in Kockengen: 26/9, 10/10 en 31/10. In november wordt onze thuiswedstrijd in Woerden gespeeld.

SENIORENCOMPETITIE

Competitievrijdagen thuis in Kockengen (senioren): 18/9, 2/10, 9/10, 6/11 en 4/12.
Voor meer informatie bel Ronald, tel. 0346 215650

| 13 september 2015

Ronald behaalt diploma tafeltennistrainer 2

De diploma's werden uitgereikt voor Marcel Kraa aan Arthur Boerman, Ronald Verleun, Arjan Hoogeweg en Jacintha de Hoop.

De diploma’s werden uitgereikt door jeugdbondscoach Marcel Kraa en Sundeep Singh aan Arthur Boerman, Ronald Verleun, Arjan van Vrouwerf en Jacintha de Hoop. Foto: Marcel Kraa.

Op zaterdagmiddag 2 mei deed Ronald Verleun zijn examen (Proeve van Bekwaamheid) in de speelhal van SVE in Utrecht. Ronald had vier spelers (Tim van der Leeden, Nick van Dijk, Wilger Versteegh en Teun van Asselt) uit Kockengen bereid gevonden om onderdeel te zijn van de groep waaraan training gegeven moest worden. Aan het einde van de examendag werden de diploma’s uitgereikt en werden de spelers van WIK door Ronald getrakteerd bij de Mac in Maarssenbroek.

| 5 mei 2015

WIK blij met verlengd contract Rabobank

Ronald Verleun en Ruud Kwakkenbos verlengen sponsorcontract tussen Rabobank en WIK.

Ronald Verleun en Ruud Kwakkenbos verlengen sponsorcontract tussen Rabobank en WIK.

Voorzitter Ronald Verleun heeft met Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos overeenstemming bereikt over een verlenging van het sponsorcontract. Het eerste contract werd in 1992 afgesloten, waarna de jeugdopleiding bij WIK enorm is verbeterd. De vereniging uit Kockengen bloeit nog steeds en steekt veel energie in de jeugd. Tim van der Leeden acteert op het hoogste niveau van Nederland en speelde dit weekend in Assen. In de halve finaleronde kwam Tim als winnaar van tafel en plaatste zich voor de finale van de Nationale Jeugdmeerkampen in Panningen.

Groep 5 van De Wegwijzer was de laatste groep die getrakteerd werd op een clinic van Arthur Boerman en Ronald Verleun

Groep 5 van De Wegwijzer was de laatste groep die getrakteerd werd op een clinic van Arthur Boerman en Ronald Verleun

Basisscholentoernooi

Op vrijdag 27 februari organiseert WIK het jaarlijkse basisscholentoernooi. Ter voorbereiding hierop heeft WIK in de afgelopen drie weken met steun van Sportservice Midden-Nederland alle gymlessen van de drie basisscholen bezocht om een tafeltennisclinic te verzorgen.

| 9 februari 2015

Hans de Rijk in de schijnwerpers

Hans de Rijk, Erelid en Goldmember vierde deze week zijn 65-ste verjaardag, reden voor WIK om hem eens extra in de schijnwerpers te zetten! Hans is sinds 1962 de belangrijkste clubicoon van WIK en is na jarenlang alle bestuursfuncties bekleed te hebben nog steeds zeer actief als wedstrijdsecretaris, speler, begeleider, coach en trainer. WIK is trots op Hans, die in onze ogen eeuwig jong blijft!

Jongens, begin maar vast aan de taart Hans komt zo!

Jongens, begin maar vast aan de taart Hans komt zo!

DSC_0066

.

Lees verder »

| 19 januari 2015

We gaan weer beginnen!!!!

23 augustus 2014  WIK on tour op bezoek bij Kamerijck, Jesse (2e van rechts) wint WIK open met 62 slagen!

23 augustus 2014, WIK on tour op bezoek bij Kamerijck, Jesse (2e van rechts) wint WIK open met 62 slagen!

Geachte WIKKERS

Allereerst hoop ik dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad en alweer honger heeft naar de bal. Vrijdag ben ik wezen kijken bij de trainingsstage waar ik Thijme, Joël, Xander en Tim aan het werk zag. Xavier is het seizoen een week eerder al begonnen. Toen ik in de zaal was begon mijn tafeltennishart weer te bonken.

In het eerste halfjaar van 2014 werd het tweede seniorenteam verrassend eerste en debuteert dit seizoen in de 1e klasse. De overige teams van WIK hadden het lastig, maar als we een beetje trainen dan verwacht ik dat we wekelijks mooie en spannende wedstrijden beleven waar we als winnaar uit de strijd komen.

Het eerste WIK bekerteam behaalde een heel nette derde plaats (van de 120 teams). We troffen net één ronde te vroeg de uiteindelijke winnaar uit Baarn.

Start seizoen op dinsdag 26 augustus en de vrijdagen starten v.a. 29 augustus!

Maar we gaan weer beginnen! Vanaf nu kun je op dinsdagavond en/of vrijdagavond weer lekker spelen. Ik hoop dat dan iedereen honger heeft naar de bal en dat het opnieuw een fantastisch seizoen mag worden. Ook dit jaar zullen Henry, Liesbeth, Hans en Ronald de nodige energie en tijd in de jeugdtrainingen steken. Extra kader zoals Harry (jeugdtoernooicoördinator) geven WIK net even wat meer body. Extra hulp op welk gebied dan ook, is meer dan welkom!

Nog even de trainingstijden op een rij:

Dinsdag van 18.45 tot 20.45 uur Jeugd (en Senioren welkom!!!)

Vrijdag van 18.30 tot 20.00 uur Jeugd, daarna Senioren

WIKsite.nl en NAS

Op deze site staat de nodige informatie. Alles over de competitie vindt je op NAS (via midden.nttb.nl).

Tot slot hoop ik dat we dit seizoen veel nieuwe leden mogen begroeten, dat iedereen vaak komt trainen en dat vooral ouders en senioren zich op te werpen als vrijwilliger. Verzoek aan competitiespelers om meer tegen de jeugdleden te spelen. WIK moet Magic zijn (en WIK dat zijn WIJ).

Heel veel speelplezier (achter de tt-tafel) toegewenst,

namens het bestuur en trainers van WIK,

Ronald Verleun

| 24 augustus 2014

Vrijdag 10 januari: OuderKindToernooi WIK

Op vrijdag a.s. wordt voor de tweede keer het OuderKindToernooi georganiseerd.

Iedere jeugdspeler kan zich vanaf 18:45 uur aanmelden als hij/zij een familielid gestrikt heeft om als team uit te komen.

1e ronde bestaat uit een vijf- of zeskamp. Alleen de poulewinnaar krijgt een plaats in de halve finale.

Speelschema:

  • De Ouder speelt eerst een wedstrijd tegen een andere Ouder.
  • Daarna wordt er gedubbeld met het Kind.
  • Bij gelijke stand zal het enkelspel tussen de jeugdleden doorslaggevend zijn.

Er zijn drie prijzen te verdelen.

Tot vrijdag!

| 9 januari 2014