Tafeltennisclinic (6x) op dinsdagmiddag

Groep 6 van De Wegwijzer met op achtergrond de trainers Nick van Dijk, Juran Hilhorst en Ronald Verleun.

Groep 6 van De Wegwijzer met op achtergrond de trainers Nick van Dijk, Juran Hilhorst en Ronald Verleun.

WIK verzorgde op vrijdag 3 februari de gymles bij De Wegwijzer. Op maandag 6 februari is ‘t Kockenest aan de beurt. Tijdens deze tafeltennisles ontvingen de kinderen die belangstelling hadden (voor het basisscholentoernooi en/of beginnerscursus) een uitnodiging:

 

Wil je alvast komen trainen bij WIK?  Op dinsdag 7 februari start de beginnerscursus (6x)!!!

Je kunt vanaf dinsdag 7 februari (van 15.40 – 17.00 uur) een 6-tal trainingen volgen om te kijken of tafeltennis iets voor jou is. Ideaal om kennis te maken met deze individuele sport in teamverband!

De trainingen zijn vooral bedoeld voor de beginners.  Heb je eerder al proeflessen gevolgd? Dan kun je beter op dinsdag 17.00 uur en/of op vrijdag 18.45 uur komen.

Afhankelijk van wat op 7 februari zich aanmeldt, wordt het vervolgtraject bepaald. Het liefst doen we de proeflessen gratis en hopen we veel nieuwe WIKKERS over te houden aan deze actie!

 

Graag tot ziens tijdens de proeflessen en/of het basisscholentoernooi!

 

 

| 5 februari 2017

1e Open Kockengens Tafeltennistoernooi voor iedereen!

Op vrijdagavond 13 januari wordt in de sporthal van Kockengen een invitatietoernooi gehouden. Naast familieleden van spelers van WIK, is iedereen welkom om deel te nemen aan dit gezelligheidsevenement. Het toernooi start om 19.15 en duurt tot ongeveer 21.45 uur. Iedereen die om 19.00 uur aanwezig is, wordt ingedeeld op sterkte en leeftijdscategorie. De organisatie hoopt veel bekende en nieuwe gezichten te zien, die met elkaar genieten van een sportieve en ontspannen avond.

| 3 januari 2017

We zijn weer begonnen!

Beste WIKKERS en belangstellenden,

Voordat er iemand plotseling voor een dichte sporthaldeur staat, geef ik hierbij de data en tijden waar we (leden en niet-leden) kunnen spelen:

JEUGDTRAINING (ook senioren en niet-leden zijn welkom)

Dinsdag (t/m 20-10) vanaf 19.00 uur (zaal kwartier eerder open)

Donderdag (t/m 22-10) vanaf 19.00 uur (zaal kwartier eerder open)

Vanaf vrijdag 30 oktober traint de jeugd weer op de vertrouwde vrijdag vanaf 18.45 (i.p.v. donderdag). Als ESDO weer naar het veld gaat, medio maart 2016, dan keren we weer terug op de donderdag.

JEUGDCOMPETITIE

Competitiezaterdagen (vanaf 12.00 uur) thuis in Kockengen: 26/9, 10/10 en 31/10. In november wordt onze thuiswedstrijd in Woerden gespeeld.

SENIORENCOMPETITIE

Competitievrijdagen thuis in Kockengen (senioren): 18/9, 2/10, 9/10, 6/11 en 4/12.
Voor meer informatie bel Ronald, tel. 0346 215650

| 13 september 2015

Dinsdagmiddag: naschoolse training voor beginners!!!

Vanaf dinsdag 3 februari van 15.45 tot 16.50 uur start een extra trainingsgroep voor beginners onder leiding van een echte tafeltennistrainer. Je kunt vrijblijvend een aantal dinsdagen meedoen om te kijken of tafeltennis iets voor jou is. Kom iets eerder zodat we om 15.45 uur echt kunnen beginnen!

| 29 januari 2015

Agenda, coming up:

We gaan nu de winterstop in. Dus geen tafeltennis op dinsdag of vrijdag. Ook op vrijdag 2 januari is de zaal niet beschikbaar. Op dinsdag 6 januari is de eerste mogelijkheid om vanaf 17.00 uur een bal te slaan.
————-
Op vrijdag 9 januari organiseren we het OUDER-KIND Toernooi (aanvang toernooi 19.00 uur). Hier mag de (jeugd)speler zijn ouder, kind of familielid meenemen om een duo te vormen (andere combinaties zijn ook mogelijk, maar hier beslist de toernooileiding over). Vorig jaar werd Teun samen met Ad eerste. Ben benieuwd of Ad voor de Triple gaat. Wat mij betreft is iedereen welkom, dus als er meer deelnemers zijn die (opnieuw) willen kennismaken met tafeltennis, kom dan op 9 januari rond 19.00 uur naar de sporthal in Kockengen.
————-
Op 16 januari organiseert Frank Struijk de Open Clubkampioensschappen voor de senioren met voorgift (aanvang 20.15). Vorig jaar werd Nena Zantman eerste. In de finale versloeg zij Alex de Hoop.
————-
Een week later begint het competitieseizoen al weer. Wanneer Bowlen, WIKKERsport (tweede week maart), WIKkamp en andere activiteiten zijn, volgt…

| 14 december 2014

We gaan weer beginnen!!!!

23 augustus 2014  WIK on tour op bezoek bij Kamerijck, Jesse (2e van rechts) wint WIK open met 62 slagen!

23 augustus 2014, WIK on tour op bezoek bij Kamerijck, Jesse (2e van rechts) wint WIK open met 62 slagen!

Geachte WIKKERS

Allereerst hoop ik dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad en alweer honger heeft naar de bal. Vrijdag ben ik wezen kijken bij de trainingsstage waar ik Thijme, Joël, Xander en Tim aan het werk zag. Xavier is het seizoen een week eerder al begonnen. Toen ik in de zaal was begon mijn tafeltennishart weer te bonken.

In het eerste halfjaar van 2014 werd het tweede seniorenteam verrassend eerste en debuteert dit seizoen in de 1e klasse. De overige teams van WIK hadden het lastig, maar als we een beetje trainen dan verwacht ik dat we wekelijks mooie en spannende wedstrijden beleven waar we als winnaar uit de strijd komen.

Het eerste WIK bekerteam behaalde een heel nette derde plaats (van de 120 teams). We troffen net één ronde te vroeg de uiteindelijke winnaar uit Baarn.

Start seizoen op dinsdag 26 augustus en de vrijdagen starten v.a. 29 augustus!

Maar we gaan weer beginnen! Vanaf nu kun je op dinsdagavond en/of vrijdagavond weer lekker spelen. Ik hoop dat dan iedereen honger heeft naar de bal en dat het opnieuw een fantastisch seizoen mag worden. Ook dit jaar zullen Henry, Liesbeth, Hans en Ronald de nodige energie en tijd in de jeugdtrainingen steken. Extra kader zoals Harry (jeugdtoernooicoördinator) geven WIK net even wat meer body. Extra hulp op welk gebied dan ook, is meer dan welkom!

Nog even de trainingstijden op een rij:

Dinsdag van 18.45 tot 20.45 uur Jeugd (en Senioren welkom!!!)

Vrijdag van 18.30 tot 20.00 uur Jeugd, daarna Senioren

WIKsite.nl en NAS

Op deze site staat de nodige informatie. Alles over de competitie vindt je op NAS (via midden.nttb.nl).

Tot slot hoop ik dat we dit seizoen veel nieuwe leden mogen begroeten, dat iedereen vaak komt trainen en dat vooral ouders en senioren zich op te werpen als vrijwilliger. Verzoek aan competitiespelers om meer tegen de jeugdleden te spelen. WIK moet Magic zijn (en WIK dat zijn WIJ).

Heel veel speelplezier (achter de tt-tafel) toegewenst,

namens het bestuur en trainers van WIK,

Ronald Verleun

| 24 augustus 2014