WIK voortvarend van start in voorjaarscompetitie

Afgelopen week begon de voorjaarscompetitie. In de hoofdklasse verloor het eerste duoteam met 2-3 van ZTTV. Zowel Nick van Dijk als Johannes Fitzer versloegen ieder een tegenstander. In de derde klasse deden Justus Romijn en Ronald Verleun goede zaken door Oni uit IJsselstein met 3-2 te verslaan. Justus Romijn ziet deze overwinning als opmaat voor de titel. Het derde duoteam won met 4-1 van De Schans uit Montfoort. Joost Zagt won twee partijen en Wilger Versteegh zegevierde eenmaal. Eerder in de week speelde WIK 2 in Scherpenzeel. Ronald Verleun(2), Hans de Rijk(1) en Benny Funke(3) versloegen TVS met 3-7.

Het eerste jeugdteam speelde met 5-5 gelijk tegen Over ’t Net uit Amersfoort. Wilger Versteegh(2), Sander van Doorn(1) en Teun van Asselt(1) en het dubbelspel zorgde voor de winstpartijen aan de zijde van WIK. Het tweede jeugdteam verloor met 3-7 van VTV. Bastiaan Waldram(2) en Esmee Boekeloo waren succesvol.

Ronald Verleun en Liesbeth Smits hebben in het kader van Trainers voor de Klas de twee basisscholen uit Kockengen een tafeltennisclinic verzorgd. Kinderen die vaker willen tafeltennissen zijn iedere vrijdagavond na 18.45 uur welkom in de sporthal van Kockengen.

| 29 januari 2018