Winnaars WIK DavisCUP en Ouder KindToernooi bekend!

 

Finalisten en prijswinnaars WIK Daviscup. Nick van Dijk en Wilger Versteeg.

Finalisten en prijswinnaars WIK Daviscup. Voor het eerst gaat de hoofdprijs naar het duo Nick van Dijk en Wilger Versteegh.

 

Finalisten Ouder KindToernooi 2018 met Coen en Jacob van Asselt met de hoofdprijs.

Finalisten Ouder KindToernooi 2018. Coen en Jacob van Asselt blijven Ronald en Sander van Doorn met een puntje voor in de strijd om de hoofdprijs.

 

Op vrijdag 5 januari 2018 werd in de sporthal van Kockengen een tweetal toernooien georganiseerd. De felbegeerde WIK Daviscup werd overtuigend gewonnen door het jongste deelnemerskoppel, bestaande uit Nick van Dijk en Wilger Versteegh. Op de tweede plaats eindigde het duo Ronald Verleun en Dennis van Rooijen. De derde prijs werd in ontvangst genomen door Hans de Rijk en Justus Romijn. Organisatie was blij met de komst van aantal voormalig competitiespelers, zoals Rolf Janzen, Marcel Hoogendoorn, Mark Boele, Ivo de Hoop.

In een ander gedeelte van de sporthal werd het Ouder Kind Toernooi gespeeld. Twaalf deelnemers streden om de titel. Coen van Asselt won samen met zijn vader Jacob van Asselt de wisselbokaal. Voor Jacob was dit de derde keer dat hij de titel pakte met een van zijn zoons. De tweede plaats viel ten prooi aan Sander en Ronald van Doorn. Merijn en Marc Struijk wisten ondanks een bescheiden start toch tot de top drie door te dringen.

Op vrijdag 12 januari  worden de WIK Open Clubkampioenschappen gehouden. Aanvang 19.45 uur in de Sporthal van Kockengen.

 

 

| 7 januari 2018