Opnieuw procentenbeker naar Teun; WIK 1 wint ook van de Kampioen

 

Teun, Wilger, Sander spelen in nieuw shirt en verslaan kampioen.

Teun van Asselt, Wilger Versteegh en Sander van Doorn spelen in nieuw tenue en verslaan kampioen TTVN.

Het eerste jeugdteam speelde in eigen huis tegen de onbetwiste koploper uit Nieuwegein en verzekerde zich van een keurige tweede plaats. Tijdens de eerste helft van de competitie wist WIK ternauwernood in het linkerrijtje te komen dat recht gaf op de play-offs. Daar aanbeland kwam WIK telkens als winnaar uit de bus. Zelfs tegen het ongeslagen TTVN werd met 6-4 gewonnen door het team van Sander van Doorn, Wilger Versteegh en Teun van Asselt. Teun won deze competitie 26 van de 27 partijen en dit was voldoende om met een winstpercentage van 96% bijgeschreven te worden op de procentenbeker van WIK.

| 10 december 2017