Duoteams WIK Kampioen

Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos feliciteert Frank Struijk en Nick van Dijk. Tim van Weerdenburg en Johannes Fitzer spelen op dat moment hun uitwedstrijd in Nieuwegein.

Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos feliciteert Frank Struijk en Nick van Dijk. Tim van Weerdenburg en Johannes Fitzer spelen op dat moment hun uitwedstrijd in Nieuwegein.

 

 

Het eerste en tweede duoteam van WIK heeft de najaarscompetitie afgesloten met een kampioensschap. WIK 1, bestaande uit Frank Struijk, Nick van Dijk, Johannes Fitzer en Tim van Weerdenburg, was een week geleden al zeker van promotie naar de Hoofdklasse. Rabobankdirecteur Ruud Kwakkenbos feliciteerde het team en reikte aan trotse voorzitter Ronald Verleun de opbrengst uit afkomstig van de Hypotheekactie nieuwbouw 4e kwadrant in Kockengen. De opbrengst zal WIK besteden om een aantal teams in het nieuw te steken.

Het tweede kampioenschap van WIK was voor het tweede duoteam, bestaande uit Justus Romijn, Juran Hilhorst en Ronald Verleun, die slechts een partij tijdens de competitie verloor. Samen met TVS eindigden beide teams bovenaan, maar door het onderlinge resultaat was voor WIK iets gunstiger, waardoor het seizoen uiteindelijk succesvol afgesloten werd.

Komende zaterdag resteert alleen voor de jeugd nog een laatste thuiswedstrijd.

| 4 december 2017