Klinkende overwinningen voor jeugdteams

V.l.n.r.

V.l.n.r. Sander van Doorn, Teun van Asselt, Wilger Versteegh van WIK 1. Bastiaan Waldram, Coen van Asselt en Esmee Boekeloo van WIK 2.

Met het einde van het najaarsseizoen in zicht behaalden beide jeugdteams van WIK een klinkende 8-2 overwinning in eigen huis. Het eerste team legde het hooggeplaatste Hilversum over de knie. Teun van Asselt en Wilger Versteegh bleven ieder ongeslagen en wonnen samen het dubbelspel. Doordat Sander van Doorn opnieuw zijn puntje meepikte werd er met 8-2 gewonnen en bezet WIK momenteel de tweede plaats.

Het tweede jeugdteam was een maatje te groot voor hekkensluiter Rega uit Nijkerk. Na het gewonnen dubbelspel van Coen van Asselt en Bastiaan Waldram won Rega uiteindelijk twee partijen. De overige wedstrijden werden door Coen (3), Bastiaan (2) en Esmee Boekeloo (2) in winst omgezet. Met nog twee speelronden te gaan bezet WIK de derde plaats in hun poule.

| 27 november 2017