WIK bij de les in Houten

De twee trioteams van WIK boekten ieder een 7-3 overwinning in Houten. Bij WIK 1 bleef Dennis Goedegebuure ongeslagen, Tim van Weerdenburg won twee partijen en invaller Ronald Verleun speelde al zijn partijen in vijf games, maar verzilverde alleen zijn laatste partij. Op een tafel verder won Ronald Verleun wel al zijn drie enkelspelen en samen met Ben Funke het dubbelspel. Ben bleef eveneens ongeslagen.

Het eerste duoteam, bestaande uit Frank Struijk en Johannes Fitzer, won met 3-2 van Gispen uit Culemborg. Het tweede duoteam behaalde een 4-1 overwinning op TTVN uit Nieuwegein. Juran Hilhorst bleef ongeslagen en zag dat Justus Romijn een zege behaalde. Het derde duoteam van WIK noteerde een 2-3 verlies. Zowel Joost Zagt als Wilger Versteegh wonnen ieder een partij.

Bij de jeugd won het eerste team met 7-3 van Shot uit Soest. Teun van Asselt eiste opnieuw de hoofdrol voor zich op en zag zich gesteund door Wilger Versteegh (2) en Sander van Doorn (1) en het gewonnen dubbelspel.

WIK 2 startte tegen TTVN sterk met twee overwinningen van Esmee Boekeloo en Coen van Asselt. Bastiaan Waldram stelde het 5-5 gelijke spel veilig.

| 6 november 2017