Duoteams WIK handhaven koppositie

V.l.n.r. Sander, Wilger, Coen, Teun, Bastiaan en Esmee.

V.l.n.r. Sander, Wilger, Coen, Teun, Bastiaan en Esmee.

 

Zowel het eerste als tweede jeugdteam kwamen in Kockengen in actie. Het eerste team, bestaande uit de ongeslagen Teun van Asselt, Wilger Versteegh en Sander van Doorn, speelde gelijk tegen Bijmaat uit Huizen. Het tweede team, bestaande uit Coen van Asselt, Bastiaan Waldram en Esmee Boekeloo, behaalde tegen Almere United eveneens een 5-5 gelijkspel.

Bij de senioren behielden alle duoteams de leidende positie in hun poule. Nick van Dijk en Frank Struijk wonnen namens WIK 1 met 4-1 van SVE. Op een andere tafel in Utecht waren Justus Romijn en Ronald Verleun met dezelfde cijfers hun opponent de baas. Het derde duoteam van WIK speelde in Hagestein. Joost Zagt en Dennis van Rooijen wonnen ieder een partij en samen het dubbelspel, waardoor ook deze wedstrijd gewonnen werd.

| 6 november 2017