Senioren WIK op ramkoers

Ben, Jeroen en Ronald zijn content met 1-9 zege op ZTTV.

Ben, Jeroen en Ronald zijn content met 1-9 zege op ZTTV.

Alle teams van WIK kwamen afgelopen weekend tot een overwinning. Nick van Dijk en Tim van Weerdenburg waren samen verantwoordelijk voor de 3-2 zege tegen VTV uit Nieuwegein en behield de leidende positie in de eerste klasse. Het derde duoteam pakte de koppositie door concurrent ATC uit Almere met 3-2 te verslaan. Joost Zagt won twee partijen en Wilger Versteegh won zijn allereerste partij bij de senioren.

Bij de reguliere competitie won WIK 1 met 4-6 van TTVN. Johannes Fitzer bleef ongeslagen. De grootste verrassing van de dag was Juran Hilhorst, die als invaller twee partijen verzilverde. Het dubbelspel van Johannes Fitzer en Wim Honkoop leverde het zesde punt op.

WIK 2 ging met Ronald Verleun, Jeroen Vermeulen en Ben Funke naar Zeist om uiteindelijk met een 1-9 overwinning huiswaarts te keren. Het team klom door dit resultaat drie plaatsen in de poule.

| 15 oktober 2017