WIK zonder morsen langs SVE

Zowel het eerste als tweede duoteam van WIK won met 5-0 van SVE. Bij WIK 1 stonden Nick van Dijk en Frank Struijk in de basis. Bij het tweede team waren Ronald Verleun en Juran Hilhorst verantwoordelijk dat hun tegenstanders uit Utrecht zonder punten huiswaarts keerden. Het kersverse derde duoteam won met 3-2 van HTV uit Hagestein. Debutant Dennis van Rooijen won zijn eerste partij bij de senioren en Joost Zagt won tweemaal.

Het eerste jeugdteam reisde af naar Almere en noteerde een 5-5 gelijkspel. Teun van Asselt bleek zowel op papier als in de praktijk de sterkste en bleef ongeslagen. Wilger Versteegh won een partij en samen met Teun het dubbelspel.

Het tweede jeugdteam verloor met 6-4 van Nieuwegein. Coen van Asselt en Bastiaan Waldram wonnen ieder twee partijen.

| 8 oktober 2017