WIK sterk in Nijkerk

 

 

dsafs

Coen van Asselt, Bastiaan Waldram en Esmee Boekeloo. Op achtergrond coach Hans de Rijk.

Van de zes teams die dit weekend in actie kwamen beleefden vier teams van WIK een makkelijke wedstrijd. Het eerste duoteam verloor met 3-2 van Maarssen. Frank Struijk en Johannes Fitzer wonnen ieder een partij en lieten twee kansen op de overwinning liggen. WIK blijft ondanks dit resultaat wel koploper in de eerste klasse. Het tweede duoteam won met 4-1 van SVO uit De Meern. Ronald Verleun bleef opnieuw ongeslagen en zag dat Justus Romijn ook succesvol was. In Nijkerk zegevierde het derde duoteam met een 1-4 overwinning op  Rega. Dennis van Rooijen won zijn enkelspelen en ook het dubbelspel met Joost Zagt. Joost verloor alleen zijn openingspartij.

WIK 1 won met 8-2 van Woerden. Jan Willem Mur (3), Dennis Goedegebuure (2) en Wim Honkoop (1) waren een maatje te groot voor hun sympathieke streekgenoten.

Het tweede jeugdteam reisde zaterdag af naar Nijkerk. Coen van Asselt (3), Bastiaan Waldram (2) en Esmee Boekeloo (2) behaalden een overtuigende 3-7 zege op Rega.

| 8 oktober 2017