WIK naar Bekerfinale in Kockengen!

Op foto: Spelers en supporters van WIK vieren winst in bloedstollende halve finale.

Op foto: Spelers en supporters van WIK vieren winst in bloedstollende halve finale.

Op vrijdag 7 juli wordt in Kockengen de gedroomde finale gespeeld tussen WIK en Tielse TC uit Tiel. Beide teams kregen het voor elkaar om zes rondes in het toernooi te blijven en ongeveer 120 teams achter zich te laten.
In de halve finale tussen het sympathieke SVE en WIK verliepen de eerste partijen vooral in het voordeel van WIK. Na een 5-9 voorsprong voor het bezoekende WIK stokte de motor enigszins en won SVE plotseling de overige vier enkelspelen, waardoor het 9-9 werd. Een beslissend dubbel moest er aan te pas komen om te weten wie het eerste finaleticket mee naar huis nam. Uiteindelijk lieten Nick van Dijk en Johannes Fitzer hun beste spel zien en versloegen het sterker geachte dubbel van SVE in twee zinderende games. Dennis van Rooijen en Joost Zagt vierden met hun teamgenoten dit onverwachte succes.
De bekerfinale wordt gespeeld vanaf 20.15 uur in de sporthal van Kockengen. Belangstellenden zijn welkom om deze unieke gebeurtenis mee te maken en de sfeer te proeven die kenmerkend is voor het meest aansprekende tafeltennistoernooi van Midden-Nederland.

| 10 juli 2017