WIK doorstaat charmeoffensief SVE

 

Op foto: Johannes, Amber, Justus, Sascha, Dennis, Irene en Nick. Niet op foto: Kelly.

Op foto: Johannes, Amber, Justus, Sascha, Dennis, Irene en Nick. Niet op foto: Kelly.

De eerste twee bekerwedstrijden zijn goed verlopen voor WIK. Vorige week werd titelkandidaat TTVN met 12-6 verslagen door het team van Joost Zagt (4), Dennis van Rooijen (3), Jan Willem Mur (1) en Johannes Fitzer (2).
Tegen het charmante damesteam van SVE lieten de heren van WIK zich niet verleiden tot het maken van onnodig puntverlies. Nick van Dijk, Dennis van Rooijen en Johannes Fitzer wonnen ieder drie partijen. Justus Romijn was twee keer succesvol. Beide dubbels werden in winst omgezet, zodat ditmaal een 13-5 eindoverwinning op het formulier kon worden bijgeschreven.

 

 

 

| 15 mei 2017