Succesvol Paasweekend voor WIK

V.l.n.r. erelid Hans de Rijk, Esmee Boekeloo, Coen van Asselt, Bastiaan Waldram. Op voorgrond Erelid Ronald Verleun met Yulian Verleun.

V.l.n.r. erelid Hans de Rijk, Esmee Boekeloo, Coen van Asselt, Bastiaan Waldram. Op voorgrond Erelid Ronald Verleun met Yulian Verleun.

Met de finish in zicht hupten alle teams van WIK ongeslagen over het Paasweekend heen.
Het eerste duoteam won met 3-2 van SVE door winstpartijen van Johannes Fitzer en Tim van Weerdenburg. Het eerste trioteam van WIK declasseerde UTTC met 8-2, waarbij zowel Wim Honkoop als Dennis Goedegebuure de volle winst pakten bleven. Het tweede trioteam oogste wederom een 5-5 gelijkspel tegen Shot uit Soest. Jeroen Vermeulen(2), Hans de Rijk en Justus Romijn stelden hiermee de tweede plaats veilig.
Het eerste jeugdteam speelde met 5-5 gelijk tegen Almere United. Teun van Asselt en Wilger Versteegh wonnen ieder twee partijen en samen het dubbelspel.
Het twee jeugdteam klom ten koste van Woerden een plaats op de ranglijst door Woerden een 7-3 nederlaag te bezorgen. Coen van Asselt bleef ongeslagen, Esmee Boekeloo won twee partijen en Bastiaan Waldram voegde hierbij een enkelpartij en won samen met Coen het dubbelspel.

 

| 17 april 2017