WIK blij met hoofdsponsor Rabobank

 

Ruud Kwakkenbos en Ronald Verleun bekrachtigen nieuw sponsorcontract 2017 tussen Rabobank en WIK

Ronald Verleun en Ruud Kwakkenbos bekrachtigen nieuw sponsorcontract 2017 tussen Rabobank en WIK

Voor het 27ste jaar is de Rabobank de trouwe hoofdsponsor van WIK, waardoor WIK kan blijven investeren in de jeugdopleiding.
De hoofdmacht van WIK won in de eerste klasse met 5-0 van ZTTV. De 15 jarige Nick van Dijk en Johannes Fitzer bleken iets te sterk voor hun bezoekers uit Zeist. Het tweede duoteam van WIK sloot de competitie af met een zege tegen ZTTV 2. Justus Romijn en Juran Hilhorst wonnen ieder een partij en het dubbel.
In Woerden werd gestreden om de eerste plaats. De eerste vier partijen gingen overtuigend naar WIK, waardoor WIK even de nieuwe koploper was. Van overige zes partijen won alleen Ronald Verleun zijn tweede partij. Jeroen Vermeulen en Ben Funke wonnen ieder een partij en samen het dubbelspel.
Junioren 1 reisde af naar Nijkerk en keer met een 3-7 overwinning huiswaarts. Teun van Asselt bleef ongeslagen. Wilger Versteegh(2), Sander van Doorn(1) en het dubbel werden verzilverd.
Junioren 2 ging op bezoek bij Hoogland. Zowel Coen van Asselt, Bastiaan Waldram als Esmee Boekeloo wonnen ieder twee partijen, waar met 4-6 gewonnen werd.

| 2 april 2017