Jeugdteams WIK blijven TTVN de baas

fgsdg

Sander, Wilger, Coen, Teun, Bastiaan en Esmee.

Zowel het eerste als het tweede jeugdteam van WIK trof zaterdag een team van TTVN uit Nieuwegein. In Kockengen won WIK 1 met 6-4. Ondanks een blessure wist Teun van Asselt zijn drie partijen in winst om te zetten. Wilger Versteegh won tweemaal. Het winnende punt werd in veilige haven gebracht door Sander van Doorn.
Ook het tweede jeugdteam won met 6-4, waarbij Coen van Asselt de hoofdrol opeiste. Hij won drie enkelspelen en samen met Esmee Boekeloo het dubbelspel. Esmee won een enkelspel. De mooiste partij van de dag werd gespeeld door Bastiaan Waldram. In een ware thriller, waarin alle mogelijke emoties te zien waren, werd deze uiteindelijk met 20-18 in de beslissende vijfde game in het voordeel en tot vreugde van Bastiaan beslist.

| 26 maart 2017