Welkom In Kockengen! Nieuw huis en hypotheek? WIK helpt gratis bij verhuizen!

WIK helpt je gratis met verhuizen

Sluit een Rabobankhypotheek en spek onze clubkas! En wij helpen u gratis met verhuizen.

Ook wij kunnen een extra steuntje in de rug goed gebruiken. U kunt hierbij helpen want de Rabobank Rijn en Veenstromen geeft per afgesloten hypotheekofferte een bedrag van 250 euro aan één vereniging naar uw keuze.

Als u voor WIK kiest dan helpen wij u bij uw verhuizing! Wij helpen u sjouwen, uitladen, ikea-kasten in elkaar schroeven, noem maar op. Makkelijk toch een dag extra handjes. U hoeft enkel voor ons te kiezen.

Hoe werkt het?

Na het tekenen van een hypotheekofferte bij de Rabobank Rijn en Veenstromen geeft u door aan onze hypotheekadviseur dat u voor WIK kiest. Let op! Als u zelf niet aangeeft dat de vergoeding naar WIK moet gaan, dan vindt er geen vergoeding plaats. Na registratie keert de Rabobank aan WIK een vergoeding uit van 250 euro.

Deze actie is alleen geldig bij een definitief afgesloten hypotheekofferte voor aankoop woning in het 4e Kwadrant.

Wij hopen dat u ons dat extraatje gunt!

| 8 maart 2017