WIK Basisscholentoernooi op vrijdag 3 maart! Doe je mee?

Op vrijdag 3 maart a.s. (voorjaarsvakantie) organiseert WIK uit Kockengen voor de 36e keer het TafeltennisBasisscholentoernooi. Alle leerlingen van groep 4, 5, 6, 7 en 8 mogen meedoen.

Doe je mee? Geef je dan op via wik@wiksite.nl door je naam, school en groep door te geven!

Neem je gymspullen mee. Probeer zelf voor een tafeltennisbatje te zorgen! WIK heeft zelf ook batjes, maar een eigen batje speelt net even iets lekkerder. Tegen wie je speelt en de spelregels hoor je in de zaal.

Waar en hoe laat moet je aanwezig zijn?
We spelen in Sporthal Kockengen aan de Sportweg in Kockengen.
Om 10.30 uur moet je aanwezig zijn! Daarna begint de uitleg, de indeling en de voorronde.
Aan het einde van de voorronde hoor je of je door bent naar de finale!

Direct na de voorronde (om 13.30 uur) geven enkele topspelers een tafeltennisdemonstratie voor alle deelnemers en publiek!

De finale begint om 14.15 uur en eindigt met prijsuitreiking om 16.00 uur.

Er zijn 43 prijzen te verdelen. De sterkste school ontvangt de wisselbeker en alle spelers in de finaleronde winnen een prijs. Voor de meisjes zijn 12 plaatsen in de finaleronde gereserveerd.

Je speelt zoveel mogelijk tegen leeftijdgenoten. Zorg dat je op tijd aanwezig bent (liever iets vroeger, dan kun je nog even oefenen) en vraag of je familie en vriendjes komen kijken.

Graag tot vrijdag 3 maart! Het gaat in de eerste plaats om het meedoen. En zorg dat je op tijd in de zaal bent, zodat je de indeling niet mist!

| 21 februari 2017