Jacob en Teun van Asselt prolongeren titel Ouder KindToernooi

De groepsfoto na prijsuitreiking.

De groepsfoto na prijsuitreiking.

 

Op vrijdagavond 13 januari werd in de sporthal van Kockengen de vijfde editie van het Ouder Kindtoernooi gehouden. Naast familieleden van spelers van WIK, was ditmaal iedereen welkom om deel te nemen aan dit invitatietoernooi. Van de negen teams vielen vier duo’s in de prijzen. Jacob en Teun van Asselt stevenden onbedreigd af op hun tweede titel. In de finale versloegen zij Ad van Dam en Coen van Asselt. De derde prijs ging naar Ronald en Sander van Doorn. Ries van Zanten en Chiel de Hoop kregen de medailles voor de vierde plaats omgehangen door voorzitter Ronald Verleun. Belangstellenden voor tafeltennis zijn iedere vrijdagavond welkom in de sporthal van Kockengen. Jeugd start om 18.45 uur, senioren vanaf 20.15 uur.

| 15 januari 2017