Alex de Hoop sterkste speler van Kockengen en omstreken

 

Alex de Hoop in het midden van half deelnemersveld. Geheel rechts staat Joost Zagt, medefinalist met het zilver.

Alex de Hoop in het midden van half deelnemersveld. Geheel rechts staat Joost Zagt, medefinalist met het zilver.

Tijdens de clubkampioenschappen voor de senioren van WIK was één man die ongeslagen wist te blijven, ondanks dat hij herhaaldelijk veel punten voor moest geven. Alex de Hoop kwam in de poulefase niet in de problemen en werd poulewinnaar. In de halve finale won hij in twee sets van Tim van der Leeden. In de finale tegen Joost Zagt had Alex een beslissende derde set nodig om de ontketende Joost op de knieën te krijgen. Het brons ging naar Juran Hilhorst die verrassend won van verdediger Ronald Verleun.

| 26 december 2016