Teun, Sander en Eline winnen goud bij CK junioren

Sander, Xavier, Teun, Wilger, Bastiaan, Fleur en Eline in de prijzen.

Rens, Sander, Xavier, Teun, Wilger, Bastiaan, Fleur en Eline in de prijzen.

 

Afgelopen vrijdag werden de clubkampioenschappen voor de jeugd van WIK georganiseerd. Teun van Asselt mag zich clubkampioen noemen in de sterkste klasse. Alleen Xavier Chaigneau had een goede kans om Teun van zijn troon af te stoten. Wilger Versteegh werd derde. In de B-poule ging Sander van Doorn met het goud er vandoor, gevolgd door Rens Griffioen en Bastiaan Waldram. Bij de meisjes vielen Eline Gentenaar (1e) en Fleur Hoogendoorn (2e) in de prijzen.
Op vrijdagavond 13 januari wordt in de sporthal van Kockengen een introductietoernooi gehouden. Naast familieleden van spelers van WIK, is iedereen welkom om deel te nemen aan dit gezelligheidsevenement. Het toernooi start om 19.15 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. Iedereen die om 19.00 uur aanwezig is, wordt ingedeeld naar sterkte en leeftijdscategorie. De organisatie hoopt veel oude en nieuwe gezichten te zien, die met elkaar genieten van een sportieve en ontspannen avond. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, waardoor deelname gratis is.

| 19 december 2016