Met kop en schouders!

 

Coen en Esmee tonen bronzen plak

Coen en Esmee tonen bronzen plak na afloop van hun eerste seizoen.

 

In de laatste wedstrijd van het seizoen heeft het Startersteam van WIK goede zaken gedaan in de strijd om het brons. De doelstelling aan het begin van het seizoen was gewoon een paar potjes winnen, maar al snel stevende het team af op de koppositie wat recht gaf op de finalepoule. De eerste plaats ging naar Rega, Bijmaat werd tweede en het duo Esmee Boekeloo en Coen van Asselt ontvingen uit handen van de organisatie de bronzen plak. Qua punten liet WIK de overige negen teams met respectabele afstand achter zich.
Het eerste jeugdteam speelde met 5-5 gelijk tegen Bijmaat uit Huizen. Teun van Asselt en Wilger Versteegh wonnen ieder twee partijen. Sander van Doorn en Teun van Asselt verzilverden het dubbelspel.
Vrijdagavond 16 december worden de clubkampioenschappen voor de jeugd gehouden.

| 19 december 2016