WIK ongeslagen kampioen!

 

dsafsdf

Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos overhandigt feliciTaart namens Rabobank aan Nick van Dijk. Naast Nick staan Juran Hilhorst, Mark Boele en Ronald Verleun.

Na tien wedstrijden is het WIK gelukt om ongeslagen kampioen te worden in de duocompetitie. Nick van Dijk (15) was ondanks zijn jeugdige leeftijd de grote man bij WIK. Hij was voor een groot deel verantwoordelijk voor het kampioenschap. Hij verloor slechts een partij en kan rekenen op de procentenbeker van WIK. Ronald Verleun, Juran Hilhorst en Mark Boele maken dit team compleet. Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos was voor deze gelegenheid speciaal naar de sporthal gekomen om een overheerlijke felicitatietaart namens de Rabobank te overhandigen.
Het eerste duo team van WIK overklaste TVP uit Putten. Frank Struijk bleef eenvoudig ongeslagen en won samen met Alex de Hoop het dubbelspel. Alex won een partij, waardoor een 4-1 overwinning de boeken inging. WIK eindigt door deze zege op een tweede plaats in de eerste klasse.

| 5 december 2016