WIK hervindt zich tegen Hoogland

Op voorgrond, Coen van Asselt en Esmee Boekeloo. Achter v.l.n.r. Teun van Asselt, Sander van Doorn, Wilger Versteegh en coach Ivo de Hoop.

Op voorgrond, Coen van Asselt en Esmee Boekeloo.
Achter v.l.n.r. Teun van Asselt, Sander van Doorn, Wilger Versteegh en coach Ivo de Hoop.

 

Het eerste jeugdteam van WIK en Rega waren tot 3-3 gelijkwaardig. Sander van Doorn stevende op een partijwinst af, maar zag in de vijfde set zijn tegenstander uit Nijkerk langszij komen. Met fantastische rally’s in de slotfase feliciteerde Sander zijn opponent. Wilger Versteegh won twee partijen en was zichtbaar tevreden. Teun van Asselt speelde met minder overtuiging en won slechts een partij. Met nog een wedstrijd te gaan eindigt dit team van WIK, gecoacht door Ivo de Hoop, netjes in de middenmoot van de derde klasse.
Het tweede jeugdteam deed goede zaken door Hoogland met 4-1 te verslaan. Zes weken geleden was Hoogland de bovenliggende partij. Ditmaal waren Esmee Boekeloo en Coen van Asselt prima opgewassen tegen het verdedigende spel van hun concurrenten. Esmee gunde de bezoekers het enige tegenpunt. De overige vier partijen werden in het voordeel van WIK beslist.

| 27 november 2016