WIK oogst ook succes buiten de deur

Het eerste WIK team speelde zonder zijn kopmannen een bijzonder goede wedstrijd tegen SVE in Utrecht. Johannes Fitzer en Tim van Weerdenburg wonnen ieder een partij en samen het dubbelspel, waardoor de eindstand op een 2-3 overwinning werd bepaald. Door dit resultaat is nog alles mogelijk in de eerste klasse.
WIK 2 ging met invaller Nick van Dijk naar Utrecht om de returnwedstrijd tegen UTTC te spelen. Zowel Nick van Dijk als Jan Willem Mur waren samen verantwoordelijk voor de 6-4 einduitslag in Utrecht.
In Leerdam kwamen Ronald Verleun en Nick van Dijk in actie om hun koppositie te verdedigen. Nick van Dijk bleef ongeslagen en won samen met Ronald het dubbelspel. Volgende week vrijdag wordt in Kockengen het kampioensschap bekrachtigd.
WIK 4 speelde met 5-5 gelijk tegen Shot in Soest. Justus Romijn eiste de hoofdrol voor zich op door zijn drie enkelspelen en het dubbelspel met Jeroen Vermeulen in winst om te zetten. Hans de Rijk zag zijn tomeloze inzet eenmaal beloond.

| 20 november 2016