Duoteam WIK baas in eigen huis

Zowel het eerste als het tweede duoteam van WIK waren met 5-0 hun tegenstander de baas. WIK 1 won met Frank Struijk en Alex de Hoop in de gelederen van Shot uit Soest. WIK 2 speelde met Nick van Dijk en Ronald Verleun tegen ZTTV uit Zeist. WIK kon iedere wedstrijd met enige marge in de beslissende set naar zich toetrekken.
Het eerste trio leed een nipte 4-6 nederlaag. Jan Willem Mur (2), Tim van Weerdenburg en Wim Honkoop waren verantwoordelijk voor de vier punten aan WIK zijde.
Bij de jeugd won het eerste team in Nieuwegein met 3-7 van TTVN. De enkelspelen van Teun van Asselt (3), Xavier Chaigneau (2), Wilger Versteegh en het dubbelspel werden in winst omgezet. WIK klimt door dit resultaat verder in de middenmoot.
De starters van WIK 2 boekte opnieuw een 2-3 zege. Onder toeziend oog van coach Hans de Rijk wonnen Esmee Boekeloo en Coen van Asselt een partij en samen het dubbelspel.

| 20 november 2016