Opmerkelijke prestaties bij WIK

Voor WIK 1 debuteerde de 15-jarige Nick van Dijk, voor het eerst in de eerste klasse, bij de hoofdmacht van de senioren. Hij won direct zijn twee enkelspelen. Ook routinier Alex de Hoop bleef geslagen in het enkelspel, waardoor koploper VTV verslagen werd met 4-1.
Bij WIK 5 keerde Jeroen Vermeulen, na een half jaar uitgeschakeld te zijn en geen bal aangeraakt te hebben, terug in de basis. Van de uiteindelijk 4-6 overwinning in Woerden, nam Jeroen direct bijnad de hele productie aan WIK zijde voor zijn rekening door drie gewonnen enkelpartijen en het dubbel met Ben Funke te winnen. Hans de Rijk en Ben Funke voegden ieder een partij toe aan het resultaat.
Het Startersteam van WIK deed goed zaken door Hilversum met 3-2 te verslaan. Zowel Esmee Boekeloo als Coen van Asselt wonnen ieder een partij en samen het dubbelspel.

| 4 november 2016