Jeugd WIK verlaat Huizen in ongeslagen status

V.l.n.r. Esmee Boekeloo, Coen van Asselt, Wilger Versteegh, Teun van Asselt en Xavier Chaigneau.

V.l.n.r. Esmee Boekeloo, Coen van Asselt, Wilger Versteegh, Teun van Asselt en Xavier Chaigneau.

Twee jeugdteams van WIK speelden tegen Bijmaat in Huizen. WIK 1 hield het hoger geplaatste Bijmaat eenvoudig in evenwicht. Teun van Asselt behaalde twee winstpartijen. Wilger Versteegh en Xavier Chaigneau wonnen ieder een partij. Het gewonnen dubbelspel leverde het vijfde punt op in het uiteindelijke gelijkspel.
Het Startersteam deed goede zaken in Huizen door de thuisploeg met 2-3 te verslaan. Coen van Asselt bleef ongeslagen en won met Esmee Boekeloo het dubbelspel. Door dit resultaat eindigde WIK in de eerste ronde op de eerste plaats, dat recht geeft om te strijden voor de eindtitel.

 

 

 

 

 

| 23 oktober 2016