Winst In Kockengen

Beide duocompetitieteams van WIK ontvingen in eigen huis een titelkandidaat, maar wisten de wedstrijd met ruime cijfers te winnen.
Het duo Alex de Hoop en Frank Struijk elimineerde SVE 1 uit Utrecht met 4-1 door een winstpartij van Frank Struijk en een ongeslagen Alex de Hoop.
Het tweede duoteam speelde tegen Leerdam en won eveneens met 4-1. Nick van Dijk begon tegen de sterkste speler van de poule, maar na vier games capituleerde de speler uit Leerdam. Juran Hilhorst won een partij en samen met Nick het dubbelspel.
WIK 2 trof Shot uit Soest. Na een 0-2 achterstand leidde Justus Romijn de inhaalrace in. Justus won zijn drie enkelsplen en samen met Ben Funke het dubbelspel. Hans de Rijk en Ben Funke wonnen ieder een partij en dit resulteerde in een 6-4 overwinning.
Jeugd
In Nijkerk verloor jongens 1 met 6-4 van Rega. De vier punten werden verzilverd door Teun van Asselt(2), Wilger Versteegh(1) en het gewonnen dubbelspel.
In Hoogland lukte het Coen van Asselt en Esmee Boekeloo niet om ongeslagen te blijven. Esmee won een partij en samen met Coen het dubbelspel, waardoor de eindstand 3-2 in het voordeel van Hoogland werd beslist.

| 9 oktober 2016