WIK in winning mood

In de streekderby ontving WIK 1 het eerste team van Vitac uit Vinkeveen. Invaller Nick van Dijk zette zijn drie tegenstanders te kijk door telkens de vijfde en beslissende game in zijn voordeel op te eisen. Dennis Goedegebuure won tweemaal en Tim van Weerdenburg zorgde met zijn enige winstpartij van de avond voor de 6-4 eindoverwinning.
WIK 2 won met 8-2 van Over ’t Net uit Amersfoort. Hans de Rijk scoorde eenmaal en zag dat Justus Romijn en Ben Funke verder geen punten morsten.
Het duoteam van Ronald Verleun en Juran Hilhorst won met 5-0 van SVE. Door dit optreden voert WIK nog steeds de ranglijst aan.
De twee jeugdteams van WIK waren beide succesvol in eigen huis. Bij het eerste juniorenteam bleef Teun van Asselt ongeslagen en Wilger Versteegh won twee partijen. Het dubbelspel van WIK leverde de 6-4 overwinning op tegen Smash Woudenberg.
Bij het startersteam debuteerde Coen van Asselt tegen Shot uit Soest. Coen won twee partijen en samen met Esmee Boekeloo ook het dubbelspel. Esmee won daarnaast nog een partij, waardoor ook deze wedstrijd met 4-1 zege in het voordeel van WIK beslist werd.

| 9 oktober 2016