Nick van Dijk (14) debuteert bij senioren WIK

Tafeltennisvereniging WIK telt dit seizoen zes competitieteams, waarvan er vier in actie kwamen. De eerste speelronde leverde wisselende resultaten op, waarvan de 5-0 overwinning van het tweede duoteam het meest in het oog sprong. Debutant bij de senioren, de 14-jarige Nick van Dijk, bleek evenals Kruiwagen hangen kampioen Ronald Verleun in al zijn partijen een maatje te groot voor de bezoekers uit Woerden.
Het team van Jan Willem Mur, Dennis Goedegebuure en Wim Honkoop promoveerde voor het eerst naar de tweede klasse en ging ten onder tegen Bijmaat uit Huizen. Alleen Dennis hield namens de thuisclub stand met twee overwinningen.
WIK 2 ontving Elan uit Baarn. Routinier Hans de Rijk(2), Ben Funke(2) en invaller Juran Hilhorst(1) waren verantwoordelijk voor de 6-4 eindzege.
Het eerste jeugdteam is gepromoveerd naar de derde klasse en verloor bij Hilversum met 6-4. Wilger Versteegh en Teun van Asselt wonnen ieder twee partijen. Sander van Doorn was dichtbij een overwinning.

In de laatste week voor de competitie organiseerden Jorn Woltman, Ivo de Hoop en Nick van Dijk samen met Liesbeth en Ronald een spellenmiddag voor de jeugd. In een boomgaard aan de Wagendijk werden de jeugdspelers getrakteerd op een ‘WIK is Magic’-taart van Bakkerij de Rooster, patat en snacks van Cafetaria De Voorstraat. Naast Sjoelen, Voetbal, Slingerspel, Reuzenpuzzel, Vier-op-een-rij, Steltenlopen, Roulette en Jeu des Boules kon er gehonkbald worden. Dankzij het tropische weer was de dag meer dan geslaagd te noemen.

Namens WIK deed Ronald Verleun mee aan het jaarlijkse Kruiwagen Hangen. Uit handen van Adri de Lange ontving Ronald de eerste prijs in de klasse 14 jaar en ouder. Na 5 minuten en 12 seconden verliet Ronald uitgeput zijn benarde positie.

Op 3 september won WIKKER Ronald Verleun met een tijd van 5:12 min. het Kruiwagen Hangen tijdens de Jaarmarkt. Uit handen van Adrie de Lange ontving de voorzitter van WIK de eerste prijs in de klasse 14 jaar en ouder.

 

| 19 september 2016