Zomerstop bij WIK

V.l.n.r. Teun van Asselt, Wilger Versteegh, Eline Gentenaar, Kevin Mulder, Henry van der Leeden, Coen van Asselt, Rens Griffioen en Esmee Boekeloo.

V.l.n.r. Teun van Asselt, Sander van Doorn, Wilger Versteegh, Eline Gentenaar, Kevin Mulder, Henry van der Leeden, Coen van Asselt, Rens Griffioen en Esmee Boekeloo.

Hoofdtrainer Henry van der Leeden organiseerde als afsluiting van het seizoen een behendigheidstoernooi voor de jeugd. De onderdelen bestonden uit Belgisch tafeltennis, met links spelen en de reuzentafel. Wilger Versteegh werd overall winnaar, gevolgd door Eline Gentenaar. Sander van Doorn, Kevin Mulder, Esmee Boekeloo, Coen van Asselt, Teun van Asselt en Rens Griffioen maakten ook deel uit van de prijswinnaars. De zomerstop is begonnen en duurt tot en met de laatste week van de schoolvakantie.

| 26 juni 2016