WIK in winning mood

Op twee fronten is WIK nog actief en succesvol. In de bekercompetitie werd Gispen uit Culemborg ontvangen. Halverwege de wedstrijd nam WIK de leiding met 7-2, maar in het vervolg kwamen de bezoekers nog gevaarlijk dichtbij. De uiteindelijke 10-8 overwinning kwam tot stand door Tim van der Leeden (4), Joost Zagt (2), Mark Makkink (2) en twee gewonnen dubbelspelen.
Tijdens de middenmeerkampen bereikten de drie deelnemers uit Kockengen de volgende ronde. Nick van Dijk werd gedeeld eerste, Teun van Asselt speelde een negenkamp en eindigde als vierde en Sander van Doorn classificeerde zich door een derde plaats. Een dag eerder waren de jeugdige tafeltennissers van WIK nog te vinden op de bowlingbaan in Mijdrecht, waarbij Wilger Versteegh de eerste prijs in ontvangst nam.

| 26 juni 2016