Eline Gentenaar wint tienkamp bij D-Kadetten

Alle prijswinnaars met geheel rechts Eline Gentenaar van WIK!

Alle prijswinnaars met geheel rechts Eline Gentenaar van WIK!

De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert jaarlijks een aantal Minimeerkampen voor de jongste spelers. Traditiegetrouw wordt het laatste toernooi voor de zomerstop gehouden in Kockengen. Op tien tafels werd gestreden om de eerste of tweede prijs. In de leeftijdscategorie van 13,5 tot 16 jaar werd een tienkamp gespeeld.

Eline ontvangt eerste prijs van wedstrijdleider Wim Fasotte.

Eline ontvangt eerste prijs van wedstrijdleider Wim Fasotte.

De 13-jarige Eline Gentenaar uit Kockengen bleek na negen wedstrijden de sterkste van het gehele deelnemersveld en ontving de eerste prijs uit handen van de toernooidirecteur. Coen van Asselt en debutanten Esmee Boekeloo en Kevin Mulder gaven goed partij bij de kinderen geboren na 2002.

V.l.n.r. Coen van Asselt, Kevin Mulder en Esmee Boekeloo.

V.l.n.r. Coen van Asselt, Kevin Mulder en Esmee Boekeloo.

Inmiddels is de bekercompetitie voor de senioren drie speelweken onderweg. WIK heeft zich door een gelijkspel tegen Woerden als eerste verzekerd voor een plaats in de knock-out fase. Joost Zagt was de grote man bij WIK. Hij won drie partijen en samen met Tim van der Leeden het dubbelspel. Johannes Fitzer won twee partijen en samen met Jan Willem Mur het dubbelspel. Jan Willem en Tim voegden ieder nog een partij toe aan de 9-9 einduitslag.

| 16 mei 2016