Jeugd WIK sluit seizoen af met monsterzege

WIK 2, Nikola Nikolic, Sander van Doorn, Joël Allemekinders. Niet op foto: Thijn Kroon.

WIK 2, Nikola Nikolic, Sander van Doorn, Joël Allemekinders. Niet op foto: Thijn Kroon.

De tiende wedstrijd van het seizoen betekende voor zowel WIK 1 als WIK 2 een ruime overwinning.
In Soest won WIK 1 van Shot met 7-3. Teun van Asselt bleef wederom ongeslagen en sloot het seizoen af met een winstpercentage van 86%. Wilger Versteegh noteerde twee overwinningen. Door een winstpartij van Xavier Chaigneau eindigde WIK op een tweede plaats met een punt voorsprong op concurrent Elan.
In Almere zegevierde WIK 2 met 8-2 van Almere United. Thijn Kroon steekt de laatste weken in prima vorm en ook ditmaal betekende hij met drie zeges een belangrijk aandeel in de einduitslag. Sander van Doorn en Nikola Nikolic wonnen ieder twee partijen.

BEKER 2016
Vrijdag 29 april gaat de bekercompetitie van start. De senioren van WIK nemen het op tegen Maarssen 1. De wedstrijd in Kockengen begint om 20.00 uur.

| 24 april 2016