WIK 1 opnieuw kampioen

Op foto. Het kampioensteam van WIK, v.l.n.r. Tim van Weerdenburg, Alex de Hoop en Frank Struijk.

Op foto. Het kampioensteam van WIK, v.l.n.r. Tim van Weerdenburg, Alex de Hoop en Frank Struijk.

In de voorlaatste speelronde had WIK 1 aan een 5-0 overwinning voldoende om zich opnieuw tot kampioen te kronen. Tegen SVE uit Utrecht werd voor de tweede keer dit resultaat behaald door Alex de Hoop en Tim van Weerdenburg. Frank Struijk en Johannes Fitzer maakten het ongeslagen team compleet.
Het tweede duoteam van WIK won met 3-2 van Over ’t Net uit Amersfoort. Ronald Verleun tankte vertrouwen door voor het eerst met normale rubbers zijn twee partijen in winst om te zetten. Mark Boele voegde daar een overwinning aan toe.
Het eerste jeugdteam was met 10-0 een maatje te groot voor Hoogland. Teun van Asselt, Wilger Versteegh en Xavier Chaigneau zagen hun score ten opzichte van hun eerste ontmoeting met Hoogland verdubbeld.

| 3 april 2016