WIK wint VERENIGINGENSPEL 2016

 

Rabobank directeur Karen Walter overhandigt de cheque aan WIK. V.l.n.r. Karen Walter, Alex Peters, Ronald Verleun, Hans de Rijk en Michiel Pot.

Rabobank directeur Karen Walter overhandigt de cheque twv van €250,- aan WIK. V.l.n.r. Karen Walter, Alex Peters, Ronald Verleun, Hans de Rijk en Michiel Pot.

In de grote zaal van Overdorp werd voor de vijfde keer het Verenigingenspel gehouden. De inzet was een cheque van € 250,- gesponsord door de Rabobank en een aantal geldprijzen beschikbaar gesteld door de Ondernemersvereniging Kockengen. Op basis van 35 vragenronden over allerlei verschillende onderwerpen en een rode draadspel werd uitgemaakt welk team met de felbegeerde wisselbeker en hoofdprijs naar huis ging. Voorzitter Adrie de Lange vroeg Ad Goes, als winnaar van 2015, de wisselbeker te overhandigen aan tafeltennisvereniging WIK uit Kockengen. Het team van WIK, bestaande uit Alex Peters, Ronald Verleun, Hans de Rijk en Michiel Pot waren zielsgelukkig met hun prestatie, nadat zij in voorgaande jaren niet hoger dan een vierde plaats eindigden. Met slechts een puntje minder werd de tweede prijs in ontvangst genomen door IJsclub Kockengen. LBNK 1 noteerde ditmaal een keurige derde plaats uit een sterk deelnemersveld van in totaal 35 teams bestaande uit vier personen.

De originaliteitsprijs viel ten deel aan een drietal teams, zijnde De Beekhoeve, de EHBO en ENCORE! Daarnaast ontvang De Tafel van Vier ook een extra prijs voor de mooiste tafel, doordat zij hun tafeltje mooi ingericht compleet met tafelkleed en andere huizelijke accessoires.

Namens WIK en alle andere 34 teams bedanken wij de Ondernemersvereniging Kockengen, vragenbedenkers, assistenten, jury, catering en de Rabobank voor deze geoliede versie van het jaarlijkse Verenigingenspel!

| 7 maart 2016