De Wegwijzer wint 35ste editie Basisscholentoernooi WIK

 

De prijswinnaars van De Wegwijzer en 't Kockenest

Bijna alle prijswinnaars van De Wegwijzer en ‘t Kockenest!

Bijna twee generaties lang wordt het jaarlijkse basisscholentoernooi door tafeltennisvereniging WIK met passie georganiseerd. Organisator Ronald Verleun en zijn charmante assistente Vita Bon mochten 43 prijzen verdelen, waarvan de enorme wisselbeker opnieuw mee mocht naar De Wegwijzer.

 

Op foto: V.l.n.r. Ronald Verleun, Henry en Tim van der Leeden, Jacintha de Hoop, Ruud Kwakkenbos en Vita Bon.

Op foto: V.l.n.r. organisator Ronald Verleun, hoofdtrainer Henry en Kampioensklasse jeugdspeler Tim van der Leeden, eredivisiespeelster Jacintha de Hoop, Rabobankdirecteur Ruud Kwakkenbos en hostess Vita Bon.

In de voorronde werd per school gestreden voor een plaats in de finale. Daarna werden de deelnemers en publiek getrakteerd op een tafeltennisshow door meerdere topspelers. Eredivisiespeelster en tweevoudig Nederlands Studenten Kampioen Yacintha de Hoop maakte haar debuut in Kockengen. Samen met Tim van der Leeden en Nick van Dijk verzorgde zij een showtraining onder leiding van jeugdtrainer Henry van der Leeden. Het attractieve evenement werd mogelijk gemaakt door Gemeente Stichtse Vecht, Partytentverhuur Kockengen, Zaal Irene en de Rabobank. Tijdens de prijsuitreiking ontvingen alle deelnemers twee consumpties, aangeboden door Partytentverhuur Kockengen.

Prijswinnaars:

Groep 4: Judith Zaadstra(1e), Joost Fokker(2e), Jason Scholtens(3e).

Groep 4: Jason Schotens(3e), Judith Zaadstra(1e), Joost Fokker(2e). Op voorgrond: Lisanne Cazant en Vigo de Jong.

Groep 5: Rens Griffioen(1e), William van Oosterom(2e), Joas van Eck(3e).

Groep 5: Joas van Eck(3e), Rens Griffioen(1e), William van Oosterom(2e). Op voorgrond: Nathan vd Leeden, Jaap van Asselt en Dylan Pot.

 

Groep 6: Ramon van Eck(1e), Maaike van Rijn(2e), Matthijs van Eckeveld(3e).

Groep 6: Matthijs van Eckeveld(3e), Ramon van Eck(1e), Maaike van Rijn(2e). Op voorgrond: Thijs de Gooijer, Wouter Zaadstra en Jules Gels.

 

Groep 7: Coen van Asselt(1e), Koen Hoogendoorn(2e), Jorian van Eckeveld(3e).

Groep 7: Jorian van Eckeveld(3e), Coen van Asselt(1e), Koen Hoogendoorn(2e). Op voorgrond Boris Drogendijk en Corné van Zanten.

 Groep 8: Jens Boekel(1e), Thijs Boele(2e), Ivar de Lange(3e).


Groep 8: Ivar de Lange(3e), Jens Boekel(1e), Thijs Boele(2e). Op voorgrond Britta de Jong, Denny de Lange en Sven de Boer.

 

Meisjes middenbouw: Ilse Warner(1e), Jana Verbrugge(2e), Anne van Dam(3e).

Meisjes middenbouw: Anne van Dam(3e), Ilse Warner(1e), Jana Verbrugge(2e). Op voorgrond Ilona Gentenaar, Jaime Verleun en Mirthe Rodenburg.

 Meisjes bovenbouw: Chantal Fokker(1e), Merel van Eck (2e), Esmee Boekeloo.


Meisjes bovenbouw: Esmee Boekeloo(3e), Chantal Fokker(1e), Merel van Eck (2e). Op voorgrond Lindsay Kroon, Tirza van Dam en Julia van Engen.

 

Judith Zaadstra neemt de reusachtige wisselbeker in ontvangst uit handen van Vita Bon.

Judith Zaadstra neemt de reusachtige wisselbeker in ontvangst.

Zowel deelnemers als organisatie kijken terug op een zeer sportief en ontzettend leuk toernooi. Geïnteresseerden zijn iedere vrijdag vanaf 18.30 uur welkom in de sporthal van Kockengen. Liever op dinsdag trainen? Neem dan contact met WIK via wik@wiksite.nl

 

| 29 februari 2016