Geef je nu nog op voor het Basisscholentoernooi WIK op vrijdag 26 februari a.s.

Archieffoto van tafeltennisshow met Arnoud Meijer en Sanne de Hoop als attractie tijdens scholentoernooi 2015

Archieffoto van tafeltennisshow met Arnoud Meijer en Sanne de Hoop als attractie tijdens scholentoernooi 2015

 
Vrijdag 26 februari a.s. zal voor de 35ste achtereenvolgende keer het basisscholentoernooi tafeltennis in de sporthal van Kockengen gehouden worden. Vanaf 10.30 uur gaan de deuren open voor de voorronde. In de pauze staat opnieuw een tafeltennisdemonstratie gepland tussen 13.30 uur en 14.15 uur, waarna aansluitend de finaleronde en prijsuitreiking plaatsvinden. Iedereen is welkom om dit evenement in de voorjaarsvakantie mee te beleven.

Heb je je nog niet opgegeven en je zit in groep 4, 5, 6, 7 of 8 van de basisschool stuur dan z.s.m. een bericht dat je mee wilt doen naar wik@wiksite.nl. Van Ronald Verleun ontvang je dan een bevestiging dat je wordt ingedeeld!

| 22 februari 2016