Nick van Dijk bereikt finale AK

Teun, Tim en Nick met zijn tweede prijs!

Teun, Tim en Nick met zijn tweede prijs!

Vorige week kwamen 5 jeugdspelers van WIK in actie tijdens de afdelingskampioenschappen tafeltennis in Hilversum. In verschillende sterkteklassen werden de titels verdeeld. Zowel Teun van Asselt, Sander van Doorn als Wilger Versteegh bereikten de laatste zestien. In de een na sterkste klasse wist Nick van Dijk tegen spelers van het hoogste landelijke niveau de finale te halen. Nick won hierbij een bewonderingswaardige 2e prijs en was hier zeer verguld mee. Op het allerhoogste niveau kwam Tim van de Leeden als winnaar van zijn poule knap tot in de halve finale. Een plek bij de laatste vier was ook eindstation. De jongens uit Kockengen keken terug op een geslaagd toernooi en hebben vertrouwen in de eerste competitiewedstrijd.

| 25 januari 2016