Van Asselt domineert Ouder-Kind-Toernooi

V.l.n.r. Ad van Dam, Ronald Verleun, Annelies de Hoop, Wilger Versteegh, Coen van Asselt, Jacob van Asselt, Teun van Asselt, Rénard Chaigneau, Xavier Chaigneau, Ronald van Doorn, Sander van Doorn, Jan Laurens van Eck, Ramon van Eck

V.l.n.r. Ad van Dam, Ronald Verleun, Annelies de Hoop, Wilger Versteegh, Coen van Asselt, Jacob van Asselt, Teun van Asselt, Rénard Chaigneau, Xavier Chaigneau, Ronald van Doorn, Sander van Doorn, Jan Lourens van Eck, Ramon van Eck

Afgelopen vrijdag werd voor de vierde keer werd het Ouder-Kindtoernooi gehouden. Het deelnemersveld bestond uit jeugdspelers van WIK met een ouder familielid. Drie teams eindigden met slechts één verliespartij op de eerste plaats, zodat organisator Ronald Verleun wat rekenwerk moest verrichten om de einduitslag te bepalen. De wisselbokaal ging naar vader Jacob en zijn zoon Teun van Asselt. De tweede prijs werd gewonnen door Coen van Asselt en oom Ad van Dam. De derde prijs ging naar vader Ronald en zoon Sander van Doorn.

| 18 januari 2016