Alex de Hoop en Tim van der Leeden oppermachtig bij WIK Daviscup

Op foto de deelnemers van de WIK Daviscup met Alex de Hoop (derde van links), met daarnaast Tim van der Leeden, Nick van Dijk en Justus Romijn.

Op foto de deelnemers van de WIK Daviscup met Alex de Hoop (derde van links), met daarnaast Tim van der Leeden, Nick van Dijk en Justus Romijn.

Alex de Hoop en Tim van der Leeden werden door loting aan elkaar gekoppeld. Beide spelers van WIK zijn gewend op het hoogste niveau te acteren, waardoor het voor de andere zeven koppels een te moeilijke opgave werd om Alex en Tim van het goud af te houden.
De fraaie drie sterren wisselbokaal werd uitgereikt door toernooidirecteur Frank Struijk, die zijn team een aantrekkelijke poedelprijs toebedeelde. De tweede plaats viel ten deel aan het duo Nick van Dijk en Justus Romijn. De koppels Mark Makkink/Mark Boele en Johannes Fitzer/Gerben Bouthoorn vonden in de halve finale hun eindstation.

| 10 januari 2016