Kom kennismaken met de snelste balsport ter wereld!

 

WIK start met Minions proeflessen (8 weken lang voor € 15,-)

In Kockengen sporten kinderen al op jonge leeftijd. Sommigen hebben hun sport al gevonden en anderen zoeken nog een leuke sport(vereniging). Ook WIK wil hier een invulling aan geven om basisschoolkinderen kennis te laten maken met Tafeltennis!

WIK is (sinds 1961) altijd een actieve vereniging met relatief veel jeugdspelers, die dankzij tafeltennis ook goed zijn in andere sporten. De sfeer is persoonlijk, informeel en vooral gezellig. WIK combineert sfeer en plezier graag met tafeltennis op een goed niveau. Bijna heel Kockengen kan inmiddels een aardig balletje slaan. En als je het eenmaal kunt, dan heb je hier je hele leven plezier van. Zie het als een soort algemene ontWIKkeling wat erbij hoort als je in Kockengen woont.

Wat houden de proeflessen in?

Vanaf dinsdag 12 januari 2016 starten we met de proeflessen. Zaal is open vanaf 15.25 uur en we starten vanaf 15.45 uur (tot uiterlijk 16.45 uur). Denk aan je gymspullen en als je al een batje hebt, neem die dan mee. WIK heeft ook reservebatjes beschikbaar.
Opgeven kan door een berichtje (met naam, groep, school) te sturen een naar wik@wiksite.nl of via het contactformulier op deze website.

Vanaf groep 3 kun je al prima meedoen. Eind februari kun je zien of de trainingen hebben geholpen tijdens het jaarlijkse basisscholentoernooi (groep 3 t/m 8). Daarnaast ontvangen alle deelnemers een tafeltennisdiploma. Word één van de Minions @ WIK!

Word één van de Minions @ WIK!

Extra informatie voor geïnteresseerden

Tafeltennis is goed voor je fijne motoriek, concentratie en mentaliteit. Daarnaast is het een betaalbare sport welke je ook naast een andere sport kunt combineren.

Jeugd

Op de trainingsdagen speel je met leeftijdsgenoten onder begeleiding van 1 à 2 gediplomeerde trainers. Zij leren je op een plezierige manier alle tafeltennisslagen. Zo word je stap voor stap een stukje beter. Als je goed genoeg bent, kun je als je wilt ook competitie spelen. Houd als ouder rekening dat je ongeveer twee of drie keer per half jaar zal moeten rijden.

Interesse?

Kom langs op dinsdagmiddag (vanaf 15.30 uur) en/of op vrijdagavond (vanaf 18.30 uur) in de sporthal van Kockengen! De trainers en spelers verwelkomen je graag. Als je gymschoenen bij je hebt, dan kun je direct kennismaken met alles wat WIK te bieden heeft!

Senioren

WIK telt 4 seniorenteams die competitie spelen. Daarnaast is er op vrijdagavond na 20.00 uur altijd wel ruimte om vrij te spelen of training te krijgen. We hopen dat je het spelletje leuk vindt en dat je snel progressie maakt. Het is mogelijk om extra competitieteams (bestaande uit 2 of 3 personen) te maken, maar dit is afhankelijk van het aanbod en de sterkte van de spelers. Hoop je/jullie te zien op vrijdagavond!

Voor meer informatie bel Ronald, 0346 21 5650 of mail naar wik@wiksite.nl!

| 21 december 2015