´╗┐Jeugd WIK met eremetaal aan de haal

Nick van Dijk via troostronde naar finale in Assen

Nick van Dijk via troostronde naar finale in Assen

Afgelopen weekend was WIK vertegenwoordigd bij jeugdtoernooien in Assen en Houten. Nick van Dijk en Tim van der Leeden hebben beiden een B-licentie en waren uitgenodigd om mee te doen aan het landelijke ranglijsttoernooi in Assen. Bij de junioren won Tim de voorrondepoule en strandde uiteindelijk in de kwartfinale. Gezien zijn leeftijd is dit een prestatie van formaat. Nick deed mee bij de cadetten en eindigde als derde in de poule. Via de troostronde, wist hij daarna wel de finale te halen. Aan het einde van de dag werden door de talenten een hoop punten voor de nationale ranglijst bijgeschreven en een mooie beker in ontvangst genomen door Nick van Dijk. In Houten werden minimeerkampen georganiseerd. Namens WIK deden Sander van Doorn, Eline Gentenaar, Coen van Asselt en Ramon van Eck mee. Sander werd in de sterkste poule winnaar van de eerste prijs, Eline en Ramon wonnen ieder een tweede prijs. Coen kwam uit in een sterke poule en won twee partijen, maar net niet genoeg om in de prijzen te vallen. Met drie bekers op de achterbank keerden de jeugdige spelers met coach Hans de Rijk uitzinnig van vreugde huiswaarts.

| 20 december 2015