Kampioenenbal bij WIK

Op foto: V.l.n.r. Ronald Verleun, Ruud Kwakkenbos, Frank Struijk, Mark Boele, Johannes Fitzer, Jeroen Vermeulen, Hans de Rijk. Op voorgrond: Alex de Hoop en Ben Funke.

Op foto: V.l.n.r. Ronald Verleun, Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos, Frank Struijk, Mark Boele, Johannes Fitzer, Jeroen Vermeulen, Hans de Rijk. Op voorgrond: Alex de Hoop en Ben Funke. Een keer geen bloemen, maar een RABO-BANKetstaaf van bakkerij De Rooster!

Tijdens de laatste speelronde konden drie seniorenteams van WIK kampioen worden. Onder toeziend oog van Rabobank directeur Ruud Kwakkenbos, als hoofdsponsor van WIK, gingen alle teams voortvarend van start. WIK 1 kwam met 2-1 voor tegen Zeist, waarna WIK telkens de bovenliggende partij was. Johannes Fitzer verzekerde WIK van het kampioenschap. Frank Struijk en Alex de Hoop maakten de 9-1 overwinning compleet. WIK 3 kreeg vrijdag de kans om zich tot kampioen te kronen, maar moest minimaal acht winstpartijen behalen. Na 4-0 voorsprong noteerde Woerden het eerste tegenpunt. De overige partijen van Ben Funke en Jeroen Vermeulen gingen naar WIK, waarbij Hans de Rijk het verlossende achtste punt maakte. Hans mag zijn naam bijschrijven in de procentenbeker om dat hij met een winstpercentage van 92% de best presterende speler is van WIK. Van bakkerij De Rooster uit Kockengen ontving WIK 3 een reusachtige slagroomtaart om het kampioensschap nog beter te laten smaken. Het team van Juran Hilhorst, Ronald Verleun en Mark Boele had geen moeite met SVE uit Utrecht. Met een klinkende 5-0 overwinning werd het kampioensschap bestendigd.

Bakkerij De Rooster laat overwinning pas echt lekker smaken. Alle teams en tegenstanders kunnen de lekkerste slagroomtaart van Nederland maar met moeite baas.

Bakkerij De Rooster laat overwinning pas echt lekker goed smaken. Alle teams, maar ook de tegenstanders, kunnen de lekkerste slagroomtaart van Nederland reuze waarderen. Jos en Marjan, bedankt voor jullie support!!!

| 6 december 2015