Jeugd WIK sluit seizoen af

Drie van de vier jeugdteams kwamen in actie tijdens de laatste speelronde van de najaarscompetitie. Het landelijk team van WIK verloor met 8-2 van HBC uit Heemstede. Jorn Woltman en Harriet Dubbink wonnen ieder een partij en zagen dat kopman Nick van Dijk zijn klasse niet wist te verzilveren.

WIK 2 hield koploper Hilversum in evenwicht dankzij Teun van Asselt die zowel in het enkelspel als in het dubbelspel met Xavier Chaigneau ongeslagen bleef. Xavier won een partij. Chiel de Hoop nam van het seizoen afscheid zonder winstpartij.

In Soest won WIK 3 met 3-7 van Shot. De hoofdrol was weggelegd voor Sander van Doorn die drie partijen won. Thijn Kroon en Joël Allemekinders voegden ieder twee winstpartijen aan hun succesvol verlopen seizoen.

De meisjes van WIK behaalden een keurige achtste plaats in het twintig teams tellende deelnemersveld.

 

| 29 november 2015